Hallå där det var inte i går!!

Japp nu är jag hemma igen och det känns i kroppen att man har rört sig minsann. Timrå mentalvecka som bjöd på en himla massa knott, åskoväder, blåst, sol och en himla massa glada och goa vänner. Ja för att inte prata om dessa hundar som vi har fått se bli beskrivna. Det var länge sen som jag hade så kul och lärdomsrik vecka. Ja självklart så saknade jag barnen!! men ska ärligheten fram så hann jag inte tänka så mycket på dem under dagen. klockan 6,45 så ringde klockan och sedan var det full rulle hela dagen tills man skulle gå och lägga sig för natten. så de gånger som jag tänkte och längtade hem var just på lunchen då jag hann rasta Texas lite och sedan på kvällen innan jag kunde somna. Men gissa vad jag vill göra som en tradition!! japp Mentalveckan i Timrå!
Jag kom hem i fredags klockan 19,30 och då kom Östen också med pizza så vi fick äta innan läggdags. ja det vart inte någon längre uppesittarkväll inte. Sedan i lördags så kom pappa och Helena från sollefteå och farmor Doris från Prästmon och åt med oss. ja mamma och lillebror var ju också här så det blev mycket trevligt och stämningsfullt.
Söndagen så var det dags för vattenkurs där jag är hjälpinstruktör, så jag for dit tidigare för att bada Texas också. och det gick kanoners, han badade och simmade ut och hämtade leksaken, sedan fick jag han att hoppa från bryggan också!! kalas juh nu kan ju snart den riktiga träningen börja även här!! Mamma for hem på söndagen så Östen fanns kvar hemma med barnen när jag tränade och va på vattenkurs.
Idag så for jag och tränade på flogsta, lydnad med Eva och Kira. Lydnaden gick faktiskt riktigt bra idag och till och med apporteringen!! hmm någonting som har hänt eller? hehe nä inte några negativa åsikter nu, tiden börjar rinna ut och snart nalkas lydnadstävlingen!! jag hoppas det går bra..
kram och godnatt!!

Nu åker jag till Timrå!!

Hej hopp, nu far jag till Timrå för mentalveckan!! och där kommer jag nog att bli tills på Fredag!! så vill någon någonting så får ni nå mig på mobilen.. Kram och hej!!

Tänk vilken fin hund jag har

I natt så har det varit ytterligare en natt utan sömn :-( Nu var det Evelinas tur att hålla mamma vaken! Hon skrek typ som om kniven satt i henne klockan 2! När jag gick upp så kände jag hur varm hon var, men jag tänkte att hon har legat inlindad i täcket och det var varmt där hon låg så jag lyfte täcket åt sidan och gav henne nappen innan jag gick och lade mig igen. Problemet var att hon inte ville somna om igen. men jag gav mig inte och tillslut så somnade hon nog av utmattning. I morse så vaknade hon som vanligt klockan 6! hmm jag trodde och hoppades att hon skulle sova längre eftersom vi var ute sent i går också. men icke sa nicke!! Men jag hämtade Evelina till sängen och försökte få henne att koppla av en stund på min säng med mig omkring henne. Jag kände att hon var varm och då fick jag ongest.. Hmm stackarn kunde ha fått en alvedon i natt så hon fick sova lättare.. men men det som har skett har skett. Det är nog tänderna som gör så hon får feber. På dagen så gick jag till staden fram och åter så hunden skulle få lite motion idag iallafall. Och jag blir så impad på den hunden, i början på promenaden så drar och sliter han ett tag men snart så förstår han att matte ger sig inte utan hon blir bara elak av beteendet.. Så då ger han sig och när han har lugnat ned sig så kopplar jag lös han. och han går jättefint vid vänster sida där jag vill ha han. sedan släpper jag iväg han med varsegod. och han springer bara tillräckligt långt ifrån som matte tilllåter dvs ca 10m sen stannar han till eller kommer tillbaka utan att jag säger någonting så då får han ju självklart beröm.. Hela vägen ned på stan gick han lös och sedan fick han sitta utanför "med stora protester vid lämnandet!" affären när jag sprang in för att köpa mjölk, huva tänkte jag vilket liv undrar vad folk ska säga nu? hehe Men när jag kom ut igen så låg han lugnt och väntade på mig, sååå himla fin igen så då fick han hundbacon godis vilket fick honom snopen dårå. Sedan bar det på väg hem igen och han började som vanligt med slitande och dragande men han lugnade ned sig snart och sen fick han gå löst igen hela vägen hem.. när vi fick möte av människor och även en hund så kallade jag in han och han kom för att gå på min ja eller vagnens vänstra sida.. hehe han går hur fint fotgående med vagnen som helst "kanske skulle ha den med på tävlingen!!" hehe
Väl hemma igen så var vi slut både jag och Texas, jag hade gått i motvind hela vägen hem och det är inte sååå roligt i uppförsbacken iallafall. Men motion fick jag! alltid något possitivt!!
Jag gjorde ordning välling till tjejerna och gav dom innan jag lade dom för lunchvilan. Efter lunchvilan så tog jag ned Evelina och kände att hon närmare kokade.. hmm lilltjejen var inte alls stark och tuff här inte. Jag tog febern på henne och den visade 39,1 gr . Förvirrad och ännu mer ångest fick jag för att jag har varit ute men tjejerna låg ju i vagnen och det var varmt ute.. hmm men men även detta är ju redan gjort så det är ju inte någonting att göra nu i efterhand.  En alvedon supp fick det bli och efter detta så blev hon snart en go och glad tjej igen, men nog märks det att hon är dålig stackars liten. Syrran är som vanligt en elaking som snodde nappen, slog na i huvudet och ja det hon kunde göra för att göra syrran sur och ledsen.. hmm tror nästan hon vet vad hon gör när hon ligger och försöker sparka mot syrran och när jag vänder henne så ler hon mot mig och försöker komma dit igen! hmmm det blir nog kul i tonnåren. tur att det är lång tid dit.
Nu i kväll så är det fotboll så heja sverige!! kram och godnatt!!


Röjning på Nordvik

I kväll så kom vi äntligen till skott!! eller hur man säger. Det vart jag Raili, Gunnar, Agne, Kenneth och Helene. Kanon tack för all hjälp, ni är bäst!!
Själv så är jag rätt slut i kroppen just nu men det blir nog bättre i morgon! hehe trött är jag helt klart! Tjejerna lika så, men Felicia ligger och vrider sig i sängen och jag tror det snart är dax att byta blöja på henne ;-)
nä nu orkar jag inte skriva mer! sov så gott ni för det kommer jag hoppas jag att göra! kramizz

idag så har vi tränat på flogsta med Eva och Kira!!!!!!!

japp idag är matte glad igen! kul när det går så bra på alla momenten, hmm finjusteringar finns ju alltid som tex att man inte ska sätta sig när matte kommer fram efter ställandet!! jo visst ska han sätta sig men jag tränar inte in detta pga attt det kan han ju !!
Nedräkningen börjar nu tills det blir helg och på söndag så far jag och Texas till timrå med Linda och hundarna.
Men men en dag i sänder innan dess så är det ju midsommar också, sen kommer mamma och lillebror Ronnie upp. dom ska vara här nästa vecka och passa tjejerna! åh jag blir barnfri!! hehe jag lär väl längta ihjäl mig antar jag. men det ska bli kul att få jobba på mentalveckan i timrå och sedan kunna träna med Texas varje dag utan tjejerna!! Det kan vi nog behöva nu innan tävlingen som kommer den 8juli!
I kväll så är det röjning på Nordvik! klockan 18 ska vi träffas där och det ska bli såå skönt att få detta gjort också!
nä nu ska jag försöka vila lite jag med. ha det bäst så länge! och Eva jag håller tummen för dig på torsdag!! kramizz

träningen i kväll

gick hyfsat bra, jo då han är bäst ialla väder men det är det där med barnen igen, dom var missnöjda med att mamma och Texas inte stod vid vagnen! vilket resulterar i att Texas drar sig mot vagnen när de gråter!! hmm ska bli kanon att Anna tar tjejerna då det är tävling!! hoppas bara att mina nerver också fixar tävlingen! hmm men men nu ska jag gå och lägga mig för natten är  här redan! I morgon så ska jag och Eva träffas klockan 10 och träna lite till! Det verkar vara hon och jag som tränar men bättre med två än inga alls att träna med! ha en god natt tills nästa gång så ha de!!

sitter och kollar bilder!

och se vad jag fann!!
skugga av vad?

lite häftig bild av min Texas tycker jag iallafall!! kram

måndag och pojkfritt igen!!

Ja nu är det bara jag och tjejerna igen och det vi börjar med är att lämna in bilen på verkstaden! uch och fy det som jag känner när jag lämnar in bilen är att de är såå trevliga och det kommer man ihåg att det är ju veterinärerna också!! tro det ja!! det är ju dom två ställerna som alltid tar nästan hela lönen om man går dit! hehe men det är ganske skönt när bilen är bra igen. Hon läcker bensin anser jag men som med allting annat att är det så att någon annan ska kolla på na så håller hon tätt.. hmm hoppas dom hittar vad som är fel och att det bara är en slang eller någonting som felar.. ja slangen lät billigare än någonting annat i mina öron iallafall...
men men jag, tjejerna och Texas har vari och lämnat in henne nu efter att jag lämnat Alexander på dagis. Och det bästa med den verkstaden som jag lämnar in hos är att dom är såå gulliga att dom kör hem bilen när dom är klara dessutom.. åh den servisen går dom förmodligen långt på.. ja i min situation så känns den som en guldklimp..
I eftermiddag så ska vi till klubben det är ju måndag och lydnadsträning, måste ju köra hårt nu så jag får min envisa hund till att sitta när jag vill och inte för att det passar honom.. ja just nu så är han lite så och jag känner att jag skulle behöva åka på läger med enbart lydnadsträning!! ingen som har en sådan att erbjuda? men jag måste tyvärr ha barnpassning också!! ingår det? hehe det kanske skulle vara en affärs idé..
nä nu är det någon som har vaknat tror jag så på återseende!!
jo just det lite bilder kommer här sen i helgen!!
på stadsfesten fredagen den 13 juni

idag är det söndag igen och gubben for till jobbet

Dagen igår gick bra, jag tog tjejerna och Texas och knallade ned på staden för visningen som Kramfors BK skulle anordna. Bra anordnat av kramforsarna, Eva och Kira visade upp rallylydnad, Anna och Ego visade upp fristyle, carina och Göran visade upp IPO. sedan var det rasparaden, vi var många hundar av olika raser och blandraser, ganska kul faktiskt men det kändes som på en utställning!! hmm alltså inte min grej riktigt, först satt man och väntade visserligen med underhållning men sen när man väl skulle in så var det inte mer än ett par sekunder och sen ut igen!! hehe lite negga vibbar här !! men Eva och Agne som anordnade det här tycker jag skulle ha en eloge för gott framträdande ja själv klart ni andra också som ställde upp. En negativ sak som jag kände var just att det fanns inte en lydnadshund på planen!! hallå vad är det vi lär ut egentligen??? Inte vet jag att vi ha varken rallylydnad, freestyle eller ipo kurser på våran klubb. även om man kunde hoppas. Jo jag tror att Eva kommer hålla en rallylydnadskurs nu till hösten iallafall men ändå. Mera bruks!! det tycker jag iallafall. och fram med de som tävlar i lydnad eller bruks så vi kan visa hur jä---- la bra våran klubb är!!
äh hur som helst så tycker jag att de som var på stadsfesten och visade vad de kunde ska verkligen ha en eloge!! Japp framförallt Eva som faktiskt har raggat folket så vi hade någonting att visa! kram på dig för det!
nä nu ska jag gå ned och kolla tvn och se om strokillen kommer hem!! kram igen och hej!

Lördag och rasparad idag!

Stadsfesten i Kramfors är just i denna helgen och igår så gick jag ned med våra barn till stan. Vi träffade Anna och Lucas på Sibylla först så vi fick äta, jag köpte en kebab sallad! Det hade jag nog aldrig kommit på själv, tack Anna för det. Annars så hade jag klart köpt kebab tallrik med en massa strips! och då hade jag säkert gått upp de där fem kilon som jag har jobbat bort under veckorna.. :-()
Sedan så gick vi på stan, såg Benny som håller på att bygga en västernstad i Bjärtrå, han och hans kompis satt och gjorde reklam utanför bibblan. Anna är den som fotograferar hans bygge och jag tror att hon har varit med från nästan första huset byggdes. Det kommer att bli kanon fint enl de bilder som jag sett och vad Anna har berättat iallafall.
Sedan när vi gjort stånden som också fanns på stan så gick vi till tivolit som inte började förrän klockan 18, må tro att Alexander tjatade då vi var på stan redan klockan 14! Tyvärr så fanns det inte så många karuseller som Alexander kunde åka, men han åkte radiobilar, hopp tornet och sedan några barnkaruseller.. Tog några lotter gjorde han också.


Äntligen Torsdag igen!!

Japp idag är det dagen då karlarna i huset kommer hem! skönt må ni tro då är hela familjen samlad igen. Nog att det kan vara skönt att bara vara jag och tjejerna på veckorna, det kan jag ju inte förneka. Problemet blir ju då såklart det där med hund träningen, ja nu låter jag negativ igen jag vet. men det skulle helt klart underlätta om jag kunde lämna barnen hemma när jag ska ut och träna! Men men dom blir större dom med och snart så lär dom sig kanske att sova när vi är på klubben eller så kanske Texas lär sig att barnen får gråta!! man behöver inte komma så fort de skriker, ja iallafall inte han!
Men vem lurar jag nu? Vaktinstinkten kommer inte att försvinna och det är jag ju egentligen glad för men om han ändå kunde förstå att när vi är på klubben så lånar vi gärna ut dem!! hehe det där låter det med men ändå det finns säkert någon där ute som förstår vad jag menar.. För er andra som kanske inte vet det så ÄR MINA BARN NR 1!!! Någonting annat vore väl omänskligt eller?
Men men idag som sagt så är det en ny dag, min hälsena känns faktiskt bättre idag men jag ska nog inte överanstränga den idag heller så kanske den blir helt bra till helgen.
Vädret idag är uppehåll så det kan jag ju inte heller klaga på. Texas och tjejerna är friska och pigga, Killarna i mitt liv kommer hem så vad i hela världen skulle jag kunna klaga på? Dessutom så är det helt klart bestämt att mamma kommer flytta hit till kramfors och lillebror Ronnie följer med henne! Nä du nu får du nog vänta tills nästa gång någonting går helt fel igen innan du får läsa om hur jag kan klaga!! :-)
Hehe ha det så himla bra för nu ska jag fortsätta med städningen!!

idag så är det inte någe vidare bra

hmm med en hälsena som är lika fet som hälen så känns det inte alls bra.. men ja vad ska man göra då? Idag känns det iallafall bättre då jag vet att mamma har skickat in kontraktet på lägenheten här i Kramfors så nu känns det bättre igen. Annars så känner jag mig som en klagomur idag då hälsenan gör att jag inte kan gå, vädret är regnigt och förmodligen så är det lågtrycket som gör att jag har så ont som jag har. Tjejerna har sina tänder på gång så där gnälls det en hel del också. sen är de väl vana att gå ut någonting iallafall men med den här hälsenan och regnet som väller ned ute både i går och idag så är det inte det jag planerar att göra idag iallafall.
I morgon är det torsdag så då kommer Alexander och Pappa Östen hem igen, guuud så skönt, men tyvärr så är det stadsfesten här i kramfors i helgen så Östen kommer att jobba både Lördag och söndag. Jag hoppas att jag kan gå på lördag för då så ska jag och barnen ned och kolla läget. Även fredagen var planerna att jag skulle ned tills man måste ha biljett men känns foten som den gör idag så blir det nog vila för den.. Men men förhoppningsvis så kan vi komma ned på lördagen i allafall.
Onsdag idag japp men onsdagsträningen blir inställd för min del idag , hmm jobbigt men jag kan ju som sagt knabbt gå så då kan jag ju knappast träna hund heller. Men i kväll så är det telefonmöte med hundsportsgruppen i Vitherde klubben klockan 21 så lite hund blir det idag iallafall.
Pappa och Helena har visst kommit hem nu till Sollefteå igen, så dom kommer hit och hälsar på mig och barnen idag, gud så skönt att få lite vuxna att prata med idag när jag inte mår som jag ska. Ska äta riktig mat idag också.. Men jag har gått ned 5kg faktiskt. så i morgon eller om jag fortsätter på måndag igen med nutrulett och morötter!
kram på er alla så länge!!

Nä igår var det inte någon bra dag alls!!

Det började med att det blåste någe offantligt mycket hela dagen så jag höll oss inne så mycket det gick, rädd för tjejernas hälsa. Men sedan så for vi till klubben igår kväll på lydnads träning och det skulle vi ha missat! hmm tjejerna grät och Texas blir så bekymrad över det så då var det en snäll jänta som skulle vara gullig att köra runt på vagnen lite för att tysta tjejerna men när Texas såg att någon annan tog vagnen så sprang han dit oavsett vad vi gjorde.. bla på platsliggningen, ställanet osv ja ni förstår min frustation. Hmm hur ska jag kunna ordna detta? kan ju inte gärna lämna tjejerna hemma heller.. Jag har ju inte så stort val jag måste ju ta med mig dem om jag vill träna..
Ja ja tur är väl att Anna ska hjälpa mig och passa tjejerna då vi ska tävla den 8 juli.. men vi får väl se hur det går.. just nu så känns inte någonting bra. Men men nu är vi väl i en sådan svacka igen dårå.
 Idag så kom det efterlängtade regnet, ja för min del så kunde det få komma på nattetid istället så man kunde vara ute på dagarna.. men jag kan tyvärr inte bestämma över vädrets makter. får se om jag tar tjejerna och Texas och åker till klubben idag då kan ju tjejerna vara i bilen medans jag tränar, förhoppningsvis så sover dom då en stund. Jag måste ju få bättre träning än jag har nu iallafall.. hmm
men men idag så är det en ny dag så släpp allt annat nu och kör ditt race...

Måndag morgon och det blåser!

Idag så är det vindarnas dag här i kramfors, ja det har det varit hela natten också. Men det där låvade regnet lyser med sin frånvaro så nu måste man väl vattna gräset igen så det inte brinner upp. Jag har pratat med mamma i morse och nu låter det som om hon ändrat sig igen. Ja ja hon får göra som hon vill men då får hon sluta berätta för mig om hon inte bestämmer sig, för även fast jag är vuxen och har en egen familj så är det fortfarande min mamma och jag vill skälvklart ha henne nära. Men jag tror att hon lyssnar för mycket på alla som är runt omkring henne som självklart inte vill att hon ska flytta och då lägger dom fram alla negativa saker, :-( Men men som sagt nu när jag har berättat för alla att hon ska komma och flytta hit så låter det som det inte blir så. Men jag klarar mig själv, jag har gjort det förr och kan göra det igen men det är klart att det är tungt.... Men men nu är det slut på klagandet! bättre mår vi här iallafall... Tjejerna är pigga och börjar få nedre framtänderna. hehe gud så söta de är..
Texas då ja han mår fint och är ganska rastlös då jag verkligen inte gjort någon ting med han ihelgen, Men idag så är det måndag och träningsgruppen ska träffas, ja vi får väl se hur många det blir men jag ska dit iallafall. Måste ju träna nu när tävlingen börjar nalkas...
Nä nu måste jag ta fram sugstina och försöka hitta ett golv under allt hundhår! hehe nä så faligt är det inte men ändå.. kramizz så länge

Idag är det så där varmt igen...

Japp värmen är här och sommaren har kommit ordentligt. Efter badet med hundarna förra helgen så har man fått smak av det igen. men det var kallt huvvva det måste jag väl erkänna. Men i våtdräkten så är det inte så faligt i början, däremot efter att jag legat i i ca 3timmar så började mina händer ändra färg och lederna gjorde sig påminda.. hmm men men kul var det iallafall.
Idag då jo jag stämde träff med Eva igår att vi skulle träna klockan nio på latberget och som vanligt så är man ju ute i tid, men det var inte Eva hon sov.. och sedan klockan 09,30 så skickade hon ett mess att hon inte kunde komma idag., jaja sagt var gjort men jag fick ju träna min hund idag iallafall.
provade på lite nya ord idag, då jag känner att Texas vill ju så gärna men hans valphjärna är inte alltid med.. då som han lägger sig ned under tiden jag går ifrån han på inkallningen tex.. nu använde jag sitt kvar istället för stanna kvar. sedan på platsliggningen så sa jag ligg kvar istället. Jag vet inte om det stämmer men jag fick känslan att Texas blev säkrare att lämna och han gjorde inte några fel idag iallafall.. hehe kanon hund som man har! ha det bäst nu ska jag ut i sola igen! kramizz

I kväll så var det medlemsmöte

Så i kväll blev det klubben igen,  vi provade det nya halsbandet som vi har köpt, en länk. Det gick riktigt bra i värmen, linföigheten och förflyttningar gick kanon och likaså ställande, inkallningen och läggandet under gång. vem säger att inte vi kan? Int jag iallafall hehe. Tänk bara om jag kunde bli lika självsäker på tävlingsplan som jag är på träningsplanen då skulle vi inte ha några problem alls. ja ja vi får väl se hur det går. I morgon så ska jag träna med Eva klockan 9 på latberget. blir nog bra det med!! hörs i morrn! kram och godnatt

Idag så ska jag och tjejerna åka till farmor!

I går så tränade vi lydnad på latberget och idag så far jag och tjejerna till farmor och hälsar på. Ska sitta ute och dricka kaffe och äta dajmglass! hehe det köpte jag med mig sist och det var populärt kan jag säga! Det måste vara jobbigt att sitta ute i prästmon aldeles ensammen tycker jag iallafall men hon trivs ju där ute och det är ju väldigt fint där hon bor.
Tjejerna börjar få sin första tand nu! det blev den vänstra nedre framtanden, lite ironiskt att det blir samma på båda tjejerna. När allting annat tycker jag dom gör bättre olika saker eller snabbare. som tex Felicia är snabbare och rörligare än Evelina men Evelina sitter längre och är stadigare då hon står "med stöd såklart". Vi har fått dagisplats på Brunnedagiset nu! gud så skönt att vi fick det så nära hemmet. För som sagt vi vet ju inte när vi kommer att flytta och när vi gör det så vet man ju inte vart det blir heller. så vi får leva i dagen och ta den som den kommer.
Nedräkningen börjar nu till den off tävlingen på kramfors bk, jag pratade med linda igår om mina funderingar på varför jag var så nervös på hemmaplan framför mina träningskamrater och sedan gå på utställningen där jag verkligen inte kan ett dugg. utan nervositet, ja innan jag kom in i ringen så var jag såklart nervös men då jag kom in i ringen så fanns inte någon nervösitet som helst..
Skumt då jag tycker att jag borde bli nervös då jag ska göra någonting som jag verkligen inte kan!! Och sedan någonting som lydnaden som vi faktiskt kan, och verkligen inte någon som räknar med att han ska vara klar heller för den delen.. Men men som sagt det vi kom fram till är att matte behöver mer tävlingsträning och vi ska fortsätta med de tävlingar som är inplanerade! för skulle man gå ut och tävla inoff och få ett första pris så skulle man ju se surt på det! hehe ful som man är. Så det är det som blir min terapi. tävla tävla och åter tävla!!
Farmor mådde bra och vi satt i köket och drack kaffe, tjejerna och farmor myste ända in i slutet!! Det var bara en som fällde tårar och kan du gissa vem det va? ja just det farmor och det var bara glädje tårar...

idag så kollade jag tävlingskaledern igen!

tänkte att det kanske är lättare att tävla på en okänd ort där man inte känner så många? kanske mina tävlingsnerver håller då.?? Ja vem vet ? inte jag.. Jag hittade iallafall inte någon tävling innan kramfors tävlingen den 8juli, som dessutom var efter den 4 juli då Texas blir 10månader och tävlingsklar ja åldersmässigt iallafall. Men han kan faktiskt momenten ganska bra och går han som jag vill så har vi ett första pris.. Men om nu han ska gå bra så måste även jag gå bra.. Sluta oroa mig och min filosofi i detta nu är att jag ska tävla och tävla tills jag inte orkar vara nervös längre... Det är mitt mål!! Stackars hund som får stå ut med detta men vi får väl lära varandra och gå igenom problemen tillsammans. Det som är roligt egentligen är ju att på utställningen så vart jag inte alls nervös då jag kom in i ringen!! ÖÖ Förklara det då? då pratar vi om ett ämne som jag absolut inte kan ett dugg om och då gör jag bara som domaren sa och det gick ju bra ... hmm jaja nu får jag försöka smälta detta och träna tävlingsmässigt till stor del iallafall!
Men iallafall, vi mår bra men tjejern håller nog på att få sina tänder nu. Dom vaknade varannan timme i natt och sedan så har dom gnällt hela dagen.. nä inte någon bra dag så idag så blev det inte mycket gjort alls, varken med hunden eller huset, Men i morgon så ska jag träna lydnad igen med Linda på latberget eller om det va flogsta. hmm men jag tror det var latberget.. hoppas på bättre träning och lugn från min sida.. kram och godnatt alla trogna läsare.hehe

RSS 2.0