äntligen så får jag i mina tjejer välling och festis!

Måtte det vända nu med sjukdommar!!
Men men vad har hänt i veckan då?! hmm jo jag har ju varit hemma med barnen juh.. så det har inte hänt så mycket, väldigt lite sömn och jobbiga nätter och dagar. ett sjukhus besök och ett till vårdcentralen.. så visst har det hänt lite iallafall.. men men det var väl det. i dag så har dom smakat på vällingen! yyahh hoppas det vänder nu för mina änglar..

SSssååååååååååå nöjd och överaskad igen!!

http://bilddagboken.se/p/frontpage.html?wrongPass=1#0

kolla resultatet!!

åh till helgen så är det MH!!

och inte vilka hundar som helst som ska gå!! nä du nu ska även Mirakel Tage ska få beskrivas så jag ser vad för elende jag har i kopplet!! hihi ska bli såå spännande!! ;-)

ida så känner man sig bakis..

hmm men inte för att jag var ute igår och drack,, nä då jo ute var jag men jag jobbade på fotbollsgalan på parken kramfors.. Och kvällen var mycket lyckad och alla verkade ha jättetrevligt. Men som sagt sent vart det för mig och Maria iallafall som gick runt och låste och försökte släcka överallt. hehe det kan ta tid ska du veta..
Annars så är det väl int mer än att jag har fått ett flyttstäd inplanerat och att jag träffade på en människa igår som gav mig nummret till hans mobil. Han kanske kunde fixa så jag fick komma och städa i deras byggbaracker!!! sooo nice, skanska jobbade han för så det kan ju bli en del jobb kan man hoppas!! hehe så håller vi tummen igen! kram på er alla

Regn och åter regn--

hmm jobbig period den här hösten.. kan det vara så att höstdeppen är på g igen.. hmm för några år sedan trodde jag aldrig att jag skulle säga det här men nu säger jag det igen!! -Jag längtar efter vintern!!!
och iår så ska jag ha ett par skidor, stavar och pjäxor så jag kan ut och åka med Tage!! japp pratade senast idag om detta och så är det!! iår ska vi skeata efter vovvarna!! soooo niicee det ska bli (hoppas jag) hehe

Tänk vilka svängar livet kan ha..

Från en tid där allting kändes bara helt underbart så plötsligt en dag så känns det inte alls så underbart längre.. Tänk om alla kunde vara sams och kunde prata med varandra.. Så enkelt allting skulle kunna bli då..
Tänk så kul det är med friska individer och sedan en morgon eller natt för den delen så ändras det till det sämre...
Tänk så varm sommaren har varit och nu över en natt så har det blivit höst och kallt...
Tänk vad kärleken känns varm och sådär underbart att man vill inte någonting hellre än att vara där. och sedan en annan dag så kall och man vill inget hellre än att fara därifrån..

Så som en dikt känns även livet då man känner sig tom och hjälplös..

Men vi vet ju alla att efter mörkret kommer ljuset!! eller?!
kram på dig som läser detta och en hemlig kram till de andra också..

räddningshunds träning

http://s726.photobucket.com/albums/ww266/annica_j/?action=view&current=MOV00378.flv

kolla in skallmarkeringarna och sökträningen i ruiner! detta är från andra träningen på räddningshunds träningen!

RSS 2.0