Åh jag kom med!!

Nu är det klart med två av mina utbildningar!! Etologi och fördjupade kunskaper är kurs nr 1 som startar redan den 6Juli! och nästa kurs som jag också ska gå är Hundterapeut!!
Åh så roligt det ska bli!! Nu hoppas jag bara på svar från Hundsjukdomarkursen också !! åh ja känner det rullar pååå!!

Nu har hon blivit tjock!

Här kommer en bild innan besöket i gällevare!
och här är det fem veckor och tre dagar efter!
Så nu är jag ganska övertygad av att det faktiskt kommer bli valpisar här under påskveckan! :-)

Nu uppdaterar jag igen!

Hej hopp en bild på Vackra Mimmi i v.5

allmänt illamående som en gravid kärring ;-) äter bättre vissa dagar men andra dagar inte!

Söndag hela dagen


Tjena mors! nu är jag här fram å åter igen. Mimmi mår kass vissa dagar, stackarn spyr och mår allmänt piss vissa dagar men andra dagar så är hon iallafall piggare :-) Femte veckan gick hon in i igår så nu är halva vägen gången :-) nionde veckan är påskveckan och då är det dags för småttingarna att komma fram :-)
Nä jag har inte gjort något ultra ljud och inte har jag planer för det heller. Jag har hört vissa tikar som har kastat sina foster efter den behandlingen och jodå jag förstår att det är långt ifrån alla! men jag känner att allting som har en risk och jag kan undvika den så kommer jag att göra det ;-)
Tror nog de kommer när det är klart ändå :-) och det är ju bara 63dygn!! hallåå..

Skolan går också bra, har ju ansökt högskolor nu och det blev 13 utbildningar, allt från data till Naturvetare! så vi få se vart jag hamnar ;-)
nä nu har jag uppdaterat så nu kan jag gå och göra mat :-) ha en bra dag!

Nu är vi i Strängnäs!

Jag, Felicia, Evelina och Mimmi är hos mamma och hälsar på. I dag så ska jag till Lotta i Västerås och få lite manikyr och förmodligen lite plockande med ögonbryn och klippning kanske :-) fast nu var det ju inte så länge sen jag var ned heller :-) så vi får väl se vad det blir.
I morgon så kommer bussen och hämtar mig här i strängnäs vid två tror jag det var eller nåt och så lämnar den av mig på samma ställe på söndag! Ska bli riktigt roligt att fara iväg nu och bara ha kul! utan bekymmer och funderingar.. bara glada människor som ska ha roligt och fira bästa Lotta Berg som fyller 40år!!


Tisdag kväll/natt

Nu har jag sökt in på tio olika utbildningar som jag skulle kunna tänka mig att gå, ja förrutom de hundutbildningar som jag tidigare sökt också ;-) så nu håller jag tummarna! Hoppas jag kommer in på någon iallafall annars blir jag nog ganska ställd och nollad på vad jag ska göra nästa termin.. Snart är det dags för högskoleprovet också, haha få se om det hjälper eller skälper men men thats life :-)

Idag så har jag varit i skolan och tjejerna på dagis :-) efter skolan så åkte jag med Linda till härnösand för blodprovet på Caxa (rabiessprutan) Efter detta så hämtade jag tjejerna och dirrekt hem för middag. Klockan 17.15 så var vi på församlingsgården på barnkören (lek och sång) Det vart genast uppskattat, Evelina hängde på dirrekt medans Felicia var lite mer tillbaka dragen. Sen när vi skulle gå hem så grät Evelina högljutt. hon ville fortsätta :-)

Igår så var vi ju i Sollefteå och träffade släkt och vänner.. Vi fick hem våran nya draglina så jag kan köra båda hundarna samtidigt :-) och en nacklina dårå. Sen träffade jag Camilla som också passade på att kolla på Mimmi, hon pekade och berättade hur hon brukar se på tikarna om dom är dräktiga, så nu tror vi både jag och Camilla att det faktiskt finns små liv i denna magen :-)
När hon sitter framför mig (ipo) så syns det tydligt att revbenen nästan står ut! :-) så roligt så nu har jag förhoppningar igen. :-)

Nä nu så är det dags för slafen tror jag bestämt :-) suss så sött.. dröm vackert osv..

Ja då var det måndag igen och Evelina mår bättre :-)

Idag så blir det Sollefteå och påhälsning av Pappa, Morfar, Helena, plastmormor osså resten av gänget!
förhoppningsvis så kommer jag få min draglina också, åh så spännande.. Jag har ju anmält mig till barmarkslägret så det ska bli såå kul att prova på! det finns ju i tävlingsform det med ;-)

Igår så hade Mimmi en illamående dag igen, jag tror hon gick och spydde typ fyra gånger.. stackarn så såg hon så ynklig ut :-( Men idag så verkar det bra igen :-) få se om man kan få till ett lydnadspass också :-)
Nä nu iväg! kram på er!

Första utbildningarna är ansökta!

Hihi satt och kollade alla möjliga utbildningar med hund, bla så har jag alltid spekulerat på det där med mögelhund. men tydligen så är det massa skitsnack där ute just nu och dessutom så har jordbruksverket tydligen ändrat på sina regler eller om dömen. Så jag blev matt att läsa om det så jag spånade vidare :-)
Då råkade jag hamna in på hundsjukvårds kursen som jag också har varit spekulant på förrut men inte haft någon möjlighet att kosta på mig den utbildningen tyvärr. men så såg jag att den skola som jag råkade snubbla in på hade en kurs som var CSN berättigande!! wow inte så mycket omtankeverksamhet som behövdes då inte. Sen märker jag att dessutom så finns den på distans.. hmm kan det bli bättre eller? :-)
På samma sida så fann jag även hundskötarutbildningen så då gick jag in och kollade även den länken, och guess what!! ja där fanns en utbildning som i stora drag ger mig redskapen för att starta ett hunddagis eller pensionat!! också denna på Distans!! så kort var tankarna, skrev ut det som jag behövde, ordnade betyg och intyg och diplom. Sen skrev jag ett brev och satte dit ett kort!! och nu är den ansökan också iväg!! haha ingen eftertanke alls när det gäller en framtid som den som man alltid har önskat sig!! åh så nu hoppas jag verkligen att jag kommer in och med! så då är det bara att fortskrida planerna!

Mimmi mår fint. jag tycker inte att hon har blivit någe större ännu iallafall, hmm vore ju tråkigt om hon går tom :-( men men då är det väl inte meningen heller. Hon är i tredje veckan idag så ännu är det väl kanske inte kört heller. Ja vi får fortsätta hoppas!

nä nu är de sängen som gäller! suss så sött alla och dröm vackra drömmar! ja det lär väl jag göra iallafall.. <3

visst är det skönt att man kan få folk att reagera?!

Tänk att vissa har så lite att göra så dom måste fundera ut vad andra gör! och hur dom tänker eller varför inte vad dom inte gör eller har gjort :-) Jag tycker om att vara i centrum absolut!! men jag ser ju gärna att folk som undrar över något kommer till mig och frågar istället för att fråga runt som dessutom blir ett ryckte efter ett tag!
Jag försöker alltid vara ärlig, tro gott om folk och då förväntar jag mig detsamma! är det så fel? hmm jaja jag lär väl få stå i centrum i skymundan tills DU kliver fram och visar dig. ;-) jag är inte farlig, elak eller dum.. så kom fram så bjuder jag på kaffet! :-)

Annars så torkar jag morgonspya idag, hmm vaknade av hurklande i hundrummet.. men ingen av dem ville ge sig till känna då jag torkade upp det heller. Jaja sånt e livet! Mimmi är väldigt lugn och stabil just nu, inte lika matglad som vanligt men äter iallafall, kvällen känns hon mer allert än på morgonen.. ute är hon sig själv och springer och försöker hänga i Tages halskrage ;-)

Nä nu är det dags för skolan igen ;-) ha de sött!

Det är femton dagar sen vi fick till det...

Dag 15 idag och Mimmi skippar frukosten, hmm inte riktigt van vid att hon äter nästan upp i väldigt lugnt tempo för att sedan lämna resten åt Tage. Hmm konstigt men hon verkar inte dålig för övrigt men det ä ju skumt nog tycker jag :-( Men men vi få se om det kanske ger med sig till middagen :-) Enligt mer erfarna så säger dom att dom kan må illa tredje och femte veckan! så vi får väl hoppas att det är så.. För då har vi valpisar runt påsk! vilka påskägg va?! :-)

Solen lyser idag också :-) och vi har packat badpåsen så vi är klara för badhuset kl 11 då dom öppnar :-)

Efter det så är det träning som ligger på schemat! Mimmi ska vi köra på med linförighet/fria följet, och sen en platsliggning. Tage får nöta på med tvåans lydnad! ska bli skönt att komma igång igen :-)

Ha en superbra dag och söndag!

Tänk om man kunde läsa tankar..

Man kan undra hur människan är funderad ibland, om man kan göra om samma misstag om och om igen. Hur fungerar man när man låter sig bli utnyttjad om och om igen? Är det vettigt att en människa ska få såra en annan människa om och om igen?  Hur kommer det sig att man låter sig bli sårad om och om igen? Hur kan en människa tänka så enkom på sig själv så andra kommer i kläm? Hur kan man låta bli att ta sitt ansvar för egna handlingar? Lite frågor kring livet..
Hej hopp! igår så var jag på bio i härnösand, och såg 3D! kanon kul och nu ska vi även beställa/ansöka detta till Kramfors BIO. Tror det kunde bli ett lyft för kramforsbio och det är ju NU när det är nytt som vi ska vara med. Även i samma veva så kommer det att bli digetalt, vilket kommer att göra det lättare att få hem de filmer som vi vill ha. Härligt med framsteg!
Hundarna mår fint och jag har börjat kolla lite efter ett hundsläp! funderar nämligen på att byta bil i sommar och då funderar jag på att även köpa ett hundsläp så dom kan åka säkert och då slipper jag dessutom massa hundhår i bilen :-) Men dom ligger fortfarande på stooora pengalappen så vi får nog vänta lite och se om det blir några valpisar också :-) Men OM jag köper en så skulle jag ju gärna få någon att lacka den med en snygg vh på eller kanske båda mina och en valpis! ;-) jo då är inspererad av en utländs uppfödare som jag sett bilden på facebook! med det vore ju kanon coolt! :-)

Nä nu tillbaka till morgonfikat! sen iväg till dagis och skolan! ;-) Ha en bra dag!
Jag vill ha sommar nu ja!!


RSS 2.0