Åh stålt är jag för denna kombination som kommer på Divatorpets Kennel!

Nu är det mycket som har hänt igen. Mimmi är mentaltestad och igår så fick vi godkänd exteriördel så nu har hon fått titleln KORAD. Jag har även gjort om hemsidan lite och berättat där på valpsidan om hannen som jag har planerad kull med Mimmi med parning i mars.
Nu i November så ska jag åka och ta provet för Rabies och håller såklart tummen att det också är OK!
Tage däremot har fått ligga lite på sidan nu i sistonet. Vi skulle ha tävlat två lydnadsklass två tävlingar men fick förhinder på en av dem och hade mentaltestet med Mimmi och hann tyvärr inte dit..
Men men lydnadstävlingar brukar det ju finnas gott om så jag tyckte korningen var viktigare då Mimmi planeras paras i mars. Ställde ut för Jesper Johansson gjorde vi igen.. och han gillade tydligen inte Mimmi heller så hon åkte ut på en tvåa .. hmm jaja han godkände henne på exteriören iallafall och där fick hon en etta!! jaja jag har aldrig riktigt förstått mig på utställningar men en sak vet jag att det behövs inte så mycket träning för att ställa ut.. :-) Jag tränade Mimmi i två dagar på ställande och hon stod jättefint. Hon var lite het i travet så hon sprang som en spansk showhäst.. men det impade inte på domaren. trist..
Men men så ser det ut i dagsläget och om hannen Yukon kan du läsa mer om på hemsidans valpsida.
ha det suuper.. kram

Mimmis blivande fästman :-)
här i snö


Ok lite segt på den här sidan nu igen..

Men vad har hänt då? jo vi har väl inte gjort så mycket egentligen på senaste tiden. i helgen som var hade vi ett MH som gick kanonbra, förrutom att haren pajjade så jag fick springa för sju hundar. och femte hjulet ville inte vara med heller.. men tillslut så ordnade det sig igen. tur att man har mänsklig kraft när teknologin kronglar!!
I helgen så är det dags för kloning igen.. hmm först så tävlar jag och Tage lördag i Ragunda, sen så har vi MT i härnösand där Mimmi ska delta på söndags morgon, sen har vi Lydnadstävling i Kramfors på Söndagen också så vi får se om vi hinner till den Tage och jag..
Jag har även lämnat ut lite trådar på om det finns någon som är intresserad att ta Tage på foder, kravet är att han får fortsätta träna och tävlas med och att jag har egen avelsrätt på han.
Grejjen är den att jag vill ju satsa på aveln och Tage är sååå hanhundig nu förtiden så han åt ingenting på 14dagar sist när Mimmi löpte, sen ylade och gnällde han konstant i 14dagar också. Så jag tycker synd om honom och sen står jag ju inför det här med Avel = Tikar
Så jag letar efter en som vill ha Tage som sin egen, tävlar och tränar han, älskar han och håller han i trimm för att (ev. om jag finner en tik som jag vill använda han på) Sedan gå in i aveln.
Är du den jag söker eller vet du någon som är så hör av dig och berätta att du finns..
0733-64 95 36 [email protected]

Ha en skön kväll..

Åh jag har köpt ny mobil!

dsc02260 (MMS)

Åh jag har köpt ny mobil!


Hej då vi syns på söndag!

dsc02257 (MMS)

Hej då vi syns på söndag!


Nästan så man kan förstå andra när de titt...

dsc02256 (MMS)

Nästan så man kan förstå andra när de tittar konstigt! Undrar vad de tycker när man kan säga att jag bara älskar mentalbanan!


Mina änglar

dsc02244 (MMS)

Mina änglar


Inte min dag idag! tappade telefonen i tr...

Inte min dag idag! tappade telefonen i trappan, 3st 2or På besiktningen och ont som fan.. Ge mig krafter någon!


Tjejerna är hote van vid hundar i soffan! ...

20101010333 (MMS)

Tjejerna är hote van vid hundar i soffan! Så då får hon stå ut med utklädning!


Dags för jobb på skörde festen! Ha en härl...

20101009321 (MMS)

Dags för jobb på skörde festen! Ha en härlig kväll!


Evelina bar alexanders väska

20101008318 (MMS)

Evelina bar alexanders väska


Evelina spelar och har sitt nya självgjord...

20101006316 (MMS)

Evelina spelar och har sitt nya självgjorda halsband på sig!


RSS 2.0