En hanhundsvalp kvar otingad pga återbud.

Någon som är intresserad av en Divatorpets hanhundsvalp? Mamma är Tågabo Mimmi Maräng, vid intresse ring mig 0733-649536 och titta på www.divatorpets.se

Grattis på 1vecka dagen! Alla är pigga och...

mms_img48344 (MMS)

Grattis på 1vecka dagen! Alla är pigga och glada. På födelsedags present fick de märkhalsband. :-)


Sex dygn om nio timmar. Fortfarande så är ...

mms_img12544 (MMS)

Sex dygn om nio timmar. Fortfarande så är Mimmi en klippa på att ta hand om dem. Man ser att dom växer otroligt fort och livligare och mer protester hör man för varJe dag! Det är fortfarande en otrolig känsla som jag känner när jag tittar ned i valplådan eller vaknar av gnyande på natten.. Ja en helt underbar dröm har blivit verklig och jag är bara på start linjen.. Ha det bäst!


Mimmi och gänget <3 4dygn gamla :-D

mms_img35835 (MMS)

Mimmi och gänget <3 4dygn gamla :-D Helt kanon då det verkar som att jag förmodligen redan har alla valparna bokade! Helt sjukt att jag har fått så många aktiva personer som är ute efter just en Vitherde som vill arbeta!! ja det är ju helt mirakel, och jag hoppas verkligen att allting går som planerat! som det ser ut nu så hamnar två hannar i Stockholm, en i Motala och en i Skelefteå. En tik hamnar i Halmstad och en här hemma, sen är det lite "funderingar" på vart den tredje tiken kommer hamna MEN hon är förmodligen såld hon också.. wow vilken uppslutning.. Åh det kommer bli så roligt att följa alla valparna och se hur de utvecklas i sina nya aktiva och nya situationer. Samt att det ska bli så roligt att få lära känna dessa människor som jag har valt ut som mina valpköpare.. ja vad kan jag säga, livet leker ännu så länge <3


Med stora kramen så välkomnar vi Divatorpets första kull till världen!!

Japp idag så hände det Divatorpets och Mimmis första kull kom till världen. Den första hanen kom redan kl 9 på morgonen sen var den sista valpen ute som var en tik kl 13,10
Totalt kom det fyra hanar och tre tikar, alla friska och krya och även Mimmi som jobbade helt själv med valparna, jag hjälpte första valpen att få hål på hinnan runt munnen men annars så skötte Mimmi allting själv. :-) Otroligt duktig måste jag säga och valparna fick ytterst minimal hjälp till rätt plats också. Jag är helt slut och det är förmodligen Mimmi också ;-) Men nu är det tyst och lugnt i valplådan också så nu hinner jag uppdatera lite här och ska lägga ut bilder på bilddagboken också. Men här kommer ett smakprov ;-)

Åh sån lycka jag känner nu var det länge sen jag kände!!

Jag kom med!!! Så nu i höst så börjar jag min hundsjukvårdskurs som ligger på två år, samt självklart Hundterapeut utbildningen som jag självklart också kommer att läsa :-)
Att få sådanna brev om att jag faktiskt kommit med är en helt sjuk känsla som är svår att beskriva :-) Men jag kan inte mer än känna den lycka som jag ja iallafall var länge sen jag kände..
Det känns som att man får svar nu på det slit man har gjort och kommit igenom om du förstår hur jag menar :-) En helt klart GRYM känsla!! :-)
I kväll så ska jag fira det med hemgjord pizza och öl och säkert ett glas rött eller två!! ;-)

Mimmi mår fint och är pigg och med på det hon får vara med på :-) hon är en tjockis utan dess like men det är ju inte att man lider med henne heller. Men hon är glad, possitiv och livlig så hon har ett allmäntillstånd utan dess like :-) och det är ju bra för det berättar ju att hon mår fint trotts sin tunga börda..
Åh jag hoppas verkligen att allting går bra och att alla ni som har hört av sig om intresse ska få era prinsar och prinsessor. jag är så sugen på att följa upp och se hur individerna anpassar sig och formas till. Ska bli så intressant, hmm undrar om inte det där kan klassas arbetsskada? haha
Men det ska bli så roligt och intressant att se vilka individer som kommer fram. Jag hoppas att alla får komma till aktiva hem och får jobba med sin underbara mentalitet som jag tror att dom kommer att få.

Pappa Boss står ju absolut för den vackra utstyrselsen han har ju massor med skönhet, samt att han är jätte trevlig och stabil hund. Mamma Mimmi ja henne har ni ju redan hört massor om men here we go again. Hon är en helt klart grym hund, älskar livet och människor. Man behöver inte göra så mycket för att få igång hennes motorik! Mycket lättlärd både i lydnad och i Spår. Hennes framgångar ser jag fram emot att ta nu när valpningen är över och vi kan träna ordentligt :-)

Nä nu kommer en kompis som jag hjälper med lite "hund"problem .. ha en suuuperduper helg alla!! kramen från en superlycklig tjej!! :-)

första händelse på Divatorpets A-kull

Idag så har Mimmi visat oro och hade svårt att hålla sig, hon började skaka och flämtade lite mer än vanligt. Jag tog temp med den låg på 37,1 kl 18,20
Men hon lugnade ned sig och nu vilar hon igen :-)
vem vet, kanske det är på G snart :-) spänningen är helt klart på nu! 

Nya bilder är uppladdade på Bilddagboken

http://hundannica.bilddagboken.se/p/messages.html#/p/show.html?id=488055614&diaryname=hundannica

och vi är i vecka sju plus 3

spänningen börjar komma till känna då Mimmis juver börjar bli mjölkfylld redan :-) Danna tittade på henne igår i Sollefteå och hon tror att Mimmi kommer få tidigare än planerat :-) men men vi får se vad som sker. Spännande är det iallafall :-)
Vi har kommit igång med simningen igen och det känns riktgt bra, och ikväll så är det dags för första zomba lektionen också :-)
nä nu iväg till dagis och sen simhallen med tjejerna :-) ha en bra dag!

Också jag ;-)

20110409 (MMS)

Också jag ;-)


Anna in aktion <3

mms_img52216 (MMS)

Anna in aktion <3


Sex veckor

mms_img26342 (MMS)

Sex veckor


RSS 2.0