Yes och Jippi och ja vad mer kan man hojta!!! Gott nytt fu..gn år!!!

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska uttrycka mina känslor längre!! jag vill bara skrika rakt ut och hurra och fira och ja krama någon stenhårt!! TACK Sandra som har gett mig den underbara jycken jag har i linan!!! vet inte hur mycket jag ska kunna säga och göra för att visa min lycka!!

Men en kort redovisning för mina tidigare även dom kanonhundar!!
en schäfertik som jag kunde få till att göra vad som helst i stort sett, hur bra som helst mentalt och en arbetsnarkoman som jag bara älskar och beundrar. men så kom slagskottet, Ginnys hade c höger bak och D vänster bak sen en lätt pålagring vänster fram.. hon blev 4.5år innan jag fick ta bort henne för hennes hälsas skäl.


RIP Fievels Ginnys


Sen köpte jag en Belgisk vallhund, tervuerens. Zorro som jag kallade han. också här en arbetsnarkoman som jag förmodligen skulle få hoppa genom eld om jag hade sagt åt han att göra det. efter tre års ålder så fick han EP anfall. han blev sämre och sämre och min glada och trygga hund förvandlades till en opålitlig hund som gjorde utfall mot ALLT. så han tog jag också bort vid 4 års ålder.


Rip Breakpoints Femto of Okey alias Zorro

Då gjorde jag någongting som jag alltid varit sugen på, jag kollade in den vita herden!! fick nys om att vi hade en uppfödare i sundsvall som förmodligen skulle kunna leverera det som jag letade efter!! Mentalfolk som berättade. Så jag tog kontakt med uppfödaren Tågabo kennel och Sandra Eriksson. jag åkte och träffade både Mamman Denja och Pappan Capone i timrå på mentalveckan. hihi jag var höggravid med tvillingarna i magen så dom som inte kände mig funderade nog en hel del på vad jag gjorde där.. Men jag gillade vad jag såg och bestämde mig redan där att jag skulle ha en valp ifrån Tågabo kennel. Men Denjas kull skulle komma så presis efter min egen förlossning så jag kände att det kanske kunde bli lite mycket med tre bebbar i huset samtidigt. Så jag fick åka hem och fundera. Men jag hade ju såklart tankarna på Denja och Capone och när tiden var inne så fick jag och denja bebbar två veckor efter varandra. och jag kände att är det inte då man ska ha valp då man ändå inte åker långt hemmifrån och dessutom alltid kan ha valpen med sig. Sagt var gjort så ringde jag till Sandra och undrade om hon hade en hanvalp kvar till mig. Jo då det hade hon så jag och Linda far dit och träffar Tågabo kalle kadett och hans bror. Texas dvs T. KK. fick komma hem till oss och glädja oss i ca ett år.
Jag och Texas fick träna in alla moment i lkl 1 och i appellen Sök. vi var tävlingsklara och så en dag när jag var och figgruerade i Timrå så ringde Östen och berättade det otrolig förskräckliga som hänt. Texas hade lagt sig till sin sista vila.. utan några som helst förvarningar så var han bara borta!! tårarna rinner än idag när jag skriver detta och även när tankarna som förmodligen aldrig kommer försvinna heller dyker upp.  Texas fick prognosen cirkulationssvikt.  veterinären som vi hade kontakt med beskrev det hela som en plötslig spädbarnsdöd. en fullt frisk individ som bara lägger sig ned och somnar. Hemskt var det men det är som sagt bara att försöka gå vidare..


RIP Tågabo Kalle Kadett alias Texas!



Sandra hade då en kull från Alaska och Loke som också var intressant på gång, så jag for dit och tittade. Jag köpte inte bara en utan två ifrån den kullen och kände att nu måste det vara våran tur..
Mimmi lämnade jag ut på foder då det är svårt att ha två jämngamla hundar hemma och hålla båda igång med träning och dessutom tjejerna som ändå började röra sig mer än i vagnen.. Tage däremot är här hemma hos oss och har visat sig vara en helt kanon hund helt enkelt. Ännu en gång så har jag fått en arbetsnarkoman som fick ett kanono MH och han har blivit över året nu och är höftledsröntgad med B-höfter och armbågar UA!!
så nu har ni förklaringen kanske varför jag är sååå himla glad och har liksom inte vågat tro och önska för mycket då jag känner att det inte riktigt har varit den lätta vägen för mig för att få fram min hundmerit.. Men nu så kör vi!! planen för nästa år är att vi ska bli viltspårs champion, vi ska försöka oss på uppflyttning högre klass spår, vi kommer att tävla vatten och även försöka oss på någon utställning.. Jo sen väntar jag på våren så vi får påbörja vår skyddsträning också.. så ett bh prov ingår också i planerna.. kram på alla och ett väldigt lyckligt slut och en kanon start på nya hundåret 2010 önskar vi och divatorpets er alla!!


Here we gooo!!!  Tågabo Mirakel Tage!!


oj! nu var det länge sen igen..

hihi god fortsättning på er allafall!
Idag så har jag varit ute och låtit Tage dra tjejerna på pulkan!! hihi det gick kanon så nu ska jag köpa en riktig dragsele!! Men för test och lite konditions träning så funkar neomiselen också.
på bilddagboken kan du se bilder om de..
Till jul så fick jag äntligen mina älskade skidor, pjäxor och stavar. så nu ska här tränas och köras hund!! go go go!! kram och ha en iskall vinter!!

RSS 2.0