välkommen regnet!!

hmm inte för min kropp gillar det men marken och blommorna behöver regnet!! så jag får väl stå ut helt enkelt. hmm jobbigt med både ryggen och hälsenan men men man gör det inte bättre än det är.
I dag så har jag och linda Tränat på klubben, japp det ösregnade bitvis men det gick bra ändå. Jag blev dirrigerad genom lydnads ettan med Tage och nog är han färdig iallafall.. får vi bara se om matte också är det den 8augusti då vi har våran debut tävling!! Japp bokad är den!!
I kväll så har jag ledarskapskursen igen och det känns väldigt lockande med tanke på vädret!! men men jag får hoppas att dom är någe sådär lik en annan så dom kommer ändå.. Men den som lever får se och ännu har ingen lämnat återbud iallafall.
Tjejerna sover som stockar vilket jag förstår då dom höll mig vaken halva natten med massa gråt och skrik. Men en annan får sova när jag blir gammal.. hehe
nä nu ska jag kolla in nätet lite innan jag väcker brudarna, ha en fortsatt trevlig dag i regnet!! kram

idag så har jag jobbat

Dagen började med lite lydnads träning och till min förvåning så har allmänlydnaden verkligen gett resultat!!!!!! Trängningarna var idag som bortblåsta!! Så himla skönt att känna att vi är klara för premiären på lydnadsettan!! Så nu ska vi bara anmäla oss till den och sen kör vi!!!!!!!!!!
hihi
annars så har jag jobbat idag på parken i bollsta. I morgon så har jag ett städjobb och sedan på torsdag så är det skolavslutning och sedan bär det av till EL- STOCKHOLMIA!!
Eller jag ska mellanlanda i Strängnäs och hälsa på mamsen och brossan. och sedan hoppas jag på att få träffa moster gugge och de andra i länna också!! Men på lördag så far jag till Syrran och co. Jag längtar sååå himla mycket, det ska bli såå skönt att få träffa alla igen!! kram och jag älskar er alla!!
Midsommar blir på Hemmesta gården och sedan hemma hos syrran och gänget!! nä nu ska jag kolla vidare innan jag slocknar!! kram på er alla

Allmänlydnad i högsta hugg!!

Ja då min Linda är och tävlar denna helgen och en annan får stanna hemma här och vara lugn så får man träna så gott det går.. Jag och Anna "min promenad kompis" tog en långprommis nu två dagar i rad! Och båda dagarna har Tage gått lös hela promenaden. Det innebar visserligen att ha en nagel i ögat på han när vi gick bredvid trafikerade vägar mestadels. Men det gick!! lös och lydig hund jag har!! Det märktes när han började bli trött, då började han glömma bort komandot "här" så då fick jag korrigera och tala om vad som skulle vara rätt.
Idag så fick han tom hålla en spår pinne under en bit som jag kände försvårade det hela en hel del. Men men han gjorde det och vi gick förbi både hästar och hundar "då i fot kommando" men ändå..
Sen fick han sitt första bad igår och idag så badade han igen. nä han gick inte tillräckligt ut för att behöva simma men han är inte rädd vatten iallafall och han dök ned nosen flera gånger både idag och i går.. Så nu så när Linda kommer hem och tiden räcker till så ska vi börja jobba vattenarbetet också!! Men jag far ju bort nu nästa fredag och blir borta från träningen med hund i en vecka. Tage ska nämligen vara hemma med husse när vi far till El Stockholmia!! Mamma och brorsan i strängnäs och syrran med familj i Hemmesta!! Men vi kommer hem igen efter midsommar helgen, och sedan är det dags för våran brukslydnadskurs!! Ska bli såååå skönt att få fara till Settna igen!! sommarens höjdpunkt, och jo då jag kommer att figga också men bara någon kvälls MH.
Nä nu ska jag kolla lite TV innan sovdags!! kram och godnatt på er alla.

fortsättning på gårdagen dårå

Jo efter spåret så åkte vi in till skafferiet och fikade. Sedan så gick jag till bvc med min drogade dotter och min pigga dotter. Jo då Felicia verkade som drogad, totalt nedstämd och närmare stod och sov där hon var. Men men det började ju bli lunchtid och dom brukar ju sova vid den tiden.
Väl hos Dr Jonas så tittade han ii örat och det ser bättre ut. sedan tittade han på ögat och det såg ut som en svart prick i ögonlocket, så förmodligen så har hon fått in ett sandkorn där. Skönt tycker jag som oroade mig för hennes beteende och såsighet. Men men hem åkte vi och tjejerna fick gå och lägga sig. i en och en halv timme fick dom sova med sen väckte jag Felicia. Evelina var redan vaken.
Men hon verkade fortfarande drogad.. Så när Östen kom hem så undrade han vad jag gett henne!!!! hmm jo du karlar va?!?!
Klockan fem så orkade inte Felicia hålla huvudet uppe längre så då gick jag och lade henne. HON var trött. hon har sovit hela natten!!!! så sammanlagt har hon inatt sovit i närmare 14h!!
Men idag så verkar hon piggare iallafall så skönt är det!!!!
Jag passade på att ändra på hemsidan och sedan skicka ut till de som varit intresserade av Texaslägret en uppdatering och ändring. Vi har bytt plats så nu är vi på http://www.snibbenscamping.com/ och priset för lägret är ändrat till 1000kr och sedan står man för boendet själv. Man kan berätta när man ringer och bokar att du tillhör Texaslägret som  är mellan 9-12juli. Nytt är också att alla raser och ekipage är välkomna!! gå in på hemsidan och titta http://www.divatorpets.se

kram så länge

Tackar för det Roger!!

Jaha nu är jag här igen och skriver. Hmm det värsta är när jag sätter mig så här är att just nu så har jag ingen koll på VAD jag ska skriva...
Men men vi kan ju börja med morgonen, hehe började som vanligt kan man väl säga. Tjejerna var lite sega men dom kom igång dom också. I väg till dagis med dem till 8,45 och sedan åkte jag till latberget där Linda väntade.. Spårläggning!! Vi går ut varsitt spår och då ringer min telefon, hmm Dagis... Felicia har fått någonting i ögat och dom vill att jag ska hämta henne. japp det var ju bara att fara det. Men då slapp vi ju lydnadsträningen idag då.. När jag hämtar tjejerna så ser jag att hon är riktigt irriterad i ögat. skönt att man ska till läkaren med örat hennes idag.
Jag far tillbaka till Latberget och Linda går sitt spår. som vanligt så ser det ut som om dom inte har gjort någonting annat i livet. men men det går kalasbra iallafall.
Jag och Tage går ut vårat spår och det går kanon det med, (spåret fick idag ligga ca en timme) Men efter andra vinkeln så blev han väldigt intresserad av någonting i spåret!! han hoppade till jämfota dessutom och ville dit igen!! Korrigering i spåret blev det med ett kraftigt NEJ!! då jag inte visste vad det var för någonting och ville inte chansa på om det var en orm eller någonting annat läskigt. Men när jag kom fram så såg jag att det var en fågelunge som ramlat ned från något bo. han levde och jag tror han försökte lära sig flyga.. TRO det eller ej men jag visade på Tage spåret igen och han tog det!! wow impad blev jag....
Efter en stund till så hände samma sak igen!!!!! Fu....k tänkte jag tyst. Men nu använde jag bara nej komando och lade till spåååår.. HAN GJORDE DET IGEN!!! Tage släppte fågeln och gick på spåret igen!!!!!!! tro ni att matte är stålt nu då!! JIPPI han börjar verkligen fatta. Nu är det bara det här men apporterna kvar så ... Men vi har ju fyra månader på oss va?! kram på er så länge!!

RSS 2.0