Träning och dag...

Nu har jag fått två nya sprutor i höger axel, kortison och smärtstillande :-/ får väl se om det gör mirakel den här gången då!?
iallafall så kändes den första lika lite som den första gången men sen bad doktorn mig lägga mig ned när han skulle ge mig den andra, och då smärtade sprutan någe ofantligt mycket :-( sen åkte jag hem och som vanligt kände mig yr och nästan som på fyllan :-/ På kvällen var det dags för Mimmi och min rallylydnadsträning igen. som vanligt så var Mimmi hur duktig och fin som helst MEEN när matte hennes har så ont att hon inte kan röra sig på samma sätt som hon borde så är det inte lätt :-( Så vi åkte hem lite tidigare för att inte jag ska förstöra glädjen för min fina Mimmis träning. <3
Dagen efter så kändes det lite bättre men dock såsom att jag blivit misshandlad. Men det är väl som vanligt! det som inte dräper en stärker en :-P idag när det är fredag och två dagar efter sprutan så har jag något förfärligt ont i smalbenen :-/ så jag ska prova att ställa mig på crosstrainern en stund..
Nä slut på gnäll nu :-) Har iallafall gjort klart hemsidan eller om hemsidan och har en ny sida med produkterna från K9-sport. ska bli kul och spännande att få börja köra lite eget igen :-) Fler planer är att jag kommer hålla spårkursen inom kort då snön äntligen börjar försvinna och spårmarkerna tinar sakta fram :-) Nä nu får ni ha en bra dag så hörs vi igen :-) Jo jag har ju börjat knyta halsband också till hund såklart ;-)

Nu har jag blivit återförsäljare till K9-sport.com

Spännande nyheter är att jag har blivit återförsäljare till K9-sport.com
Och härifrån finns allt från koppel och halsband till spårlinor och kampleksaker :-) kolla in på hemsidan (som ännu är under uppbyggnad) så kommer det info titt som tätt :-)

känner mig inte dirrekt kry :-/

nä inte någon bra dag idag heller :-( vädret med blåst och snö gjorde inte mig gott dirrekt, ännu mera värk idag i armen och jag tappar lusten av att ha det så här..
glatt är ju iallafall att en valplåda har kommit på plats eller ja till gården iallafall :-) så hoppas jag på att få den på plats i närmaste dagarna. Härligt att börja planera och fundera. Suttit på haromi och spånat efter vad jag ska lägga in i valpväskan :-) åh vad jag längtar tills valparna kommer OM dom kommer :-)
nä nu ska jag lägga mig ned och glo på tvn och hoppas på att värken ska försvinna... :-(
ha de gött så länge

Nu är det en vecka sen..

massage idag så det blev inte någon träning idag, däremot så fick jag ett bubbelbad när jag kom hem :-)
ringde och fick en telefontid med läkaren först i morgon. Men sjukskriven en vecka till blir det iallafall då jag inte har full rörlighet och oömhet ännu :-( ännu gör det ont som synden men det är dock mycket bättre iallafall :-)
i morgon hoppas jag på finväder så kanske man kan komma ut och springa lite om axeln klarar av det :-) Ha nu en go kväll och sov gott :-)

detta är som lydnadsträningen

Ena dagen så mår jag kanon, för att nästa dag vakna med värken från he....
Men idag ska jag inte träna iallafall och i morgon så ska jag på massage :-) Dessvärre tror jag inte jag kommer våga börja jobba imorgon som jag sett fram emot :-( det är bättre det är det, jag sover utan värktabletter nu iallafall och klara hela dagarna utan tabletter.
vad jag menar med lydnadsträningen är att ena dagen går det ett steg frammåt nästa dag två steg bakåt. Jaja jag kämpar på och till slut så kanske man blir pigg igen :-) Ha en bra dag alla fina där ute!

Dag 6

somnade med värk i vaden igår, vaknade med värk i hela vänsterbenet... Kanske skulle träna lite tänkte jag men sa åt mig själv att NEJ det är bra med vilodagar också.. om inte viktigt!!
Men morgonen gick och jag kände att värken gick ända upp till skinkan nu förrutom hela benet. såå kanske man skulle stretcha lite då.. hmm men man ska ju inte stretcha när man är kall. Sagt var gjort så stod jag på crosstrainern igen 20 minuters pass varav 2st 1min pass med armarna! wohooo det gick men jadå jag lyssnade på kroppen och la av så fort axlarna sa till :-) DUKTIGA jag :-) sen gjorde jag det sjukgymnasten har gett mig schema på också. axelträningen.
Nu när jag ändå var varm så gjorde jag situps och lår/magups 1 min vardera :-P och så gjorde jag 30 se squats :-P
japp streching blev det också och jag gjorde varenda muskel <3 duktiga Annica!! klappar mig själv på axeln :-)

Sååå japp jag känner mig bättre iform nu efter en veckas träning, jag ser det som en vecka idag dag 6 pga att man ska ju vila en dag och det får väl bli i morgon ;-)
Jo då det känns fortfarande i axeln och dessvärre så är det även vänstra axeln som jag känner av mest nu :-( Men men jag ger inte upp! jag kommer övervinna denna förbenade Artros som har satt mig i det läget som jag inte gillar med mig själv..
Men jag är stark! jag är envis och jag har haft värre motgångar än smärta i mitt liv <3 GOGOGO


dag 5

70.2 kg, träningsvärk i magen :-) det känns ändå som att jag drar ihop mig lite och träningen ger resultat ;-) Idag började jag morgonen med crosstrainern i 20 min, hårt sa grisen men det gick :-P Sen ringde telefonen och jag stod och surrade med en kompis när Evelina kommer in och tittar på mig. -Haha så du ser ut mamma!! det rinner ju om dig ;-) mm nog har jag fått upp flåset alltid och svetten rann verkligen om mig :-P Av alkisar och barnen får man höra sanningen är det inte så dom säger?!
Iallafall så lyser solen högt idag, det är vitt på backen men man känner att solen värmer ordentligt nu :-) Snart är det vår :-)
30 dagar sen första hängningen är det också idag :-) och det bjöd hon mig med morgon illamående :-)) brukar inte tycka om när hundarna spyr men alltså det var presis som att hon ville stilla min nyfikenhet och längtan genom att visa att hon mår illa på morgonen <3 Mattes hjärta <3
Idag är det iallafall fredag och helgen har bara börjat :-) Nu ska jag städa lite här hemma och ungarna har har jag slängt ut i solen.. ha nu en toppdag alla där ute för det ska jag :-)

Bättre dag idag..

Idag så började jag med ett 20minuters crosstrainer :-) sen käkade jag 2ägg och kaviar på dem och kaffe med mjölk såklart ;-) Sen for jag och tjejerna till Örnsköldsvik där vi gick på paradisbadet. Så kul det var att umgås en heldag med brudarna <3 bubbelpoolen var mycket värt när jag kände att det började göra mer ont i axlar och arm. När jag sen kom hem så åt vi gott och sen har vi suttit och kolla tvn :-) jopp nu är det kväller och redan nu så är det fredag och 30dagar sen första hängningen :-) Åh så jag hoppas att det ska bli smått i valplådan snart :-) valplådan kommer hem i morgon så då kan vi börja bädda fint till Mimmi <3 nä nu ska jag gå och nanna jag också ;-) ha en skön kväll alla goa där ute :-)

Vårfint idag!!

Solen lyser och det är -6 grader när jag vaknar <3 Går ut med finaste Mimmi så hon får göra av sig och nu in och dricker kaffe och kollar vad som hänt i cyberrymden :-)
Idag så känns det självklart men jag har i alla fall inte sprängande ont, bara en ilande värk så tja det lär va på bättringsvägen antar jag :-)
Dagen planeras som sådan att jag drar till Paradisbadet med brudarna <3 det är ju sportlov och kompisarna sjuka och så har jag sagt att vi ska dit ;-) så det är väl bara att packa badpåsen och dra till Ö-vik när änglarna vaknar. Men just nu så sitter jag och Mimmi med kaffekoppen i handen och njuter av lugnet och den vackra vårsolen <3 tjingeling <3

Dag 3

Vaknade med värk, hade värk och nu är jag jä...gt less på värken! men nya tag så upp på crosstrainern i 20 starka minuter, 30 ggr 4 på axelpartierna, 30 situps, 30 lårcrowl och så avslutar vi med 30 squats! hell yes i am soo strong <3 gogogo

Dag 2

Idag vaknade jag med värk :-( glödande smärta som borrar sig in i axeln och strålar senare ned för armen och över armbågen. Nä inte så skönt men vi slänger på lite tigerbalsam som faktiskt hjälper ganska bra för stunden och jag kan uträtta det som står på schemat för stunden :-) vågen visade att jag gått upp lite imorse så vi skriver inte ut något olämpligt ;-)
Åkte till Ishallen på vallen så tjejerna fick öva skridskoåkningen när de väl är lediga och friåkningen började kl 10 :-) Jag passade på att sola lite för att få lite värme på axeln.
När vi senare for därifrån så for jag förbi Ica men kom ganska snart på att hmm nää utan börsen så kan jag inte handla något ;)
Väl hemma igen så ställde jag mig och gräddade plättar till tjejernas förtjusning <3
Nu sitter jag här vid datorn och ska samla krafter att åtminståne gå på crosstrainern i 20 min och göra mina 30 situps och 30lårcrowl. arm och axelträningen undviker jag idag då jag skulle träna det varannan dag enligt sjukgymnasten och dessutom gör det så himla ont just nu :-/
Hopp och hej leverpastej ;-)
lite kul läsning är när man läser att Artros kommer oftast fram på människor runt 60år!! hmm vart tog mina 19år vägen då??
http://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Mer-om/Artros-behandlas-bast-med-fysisk-aktivitet/
Men men guuuud vad jag längtar tills denna smärta försvinner samt hur mycket jag längtar tills jag får små fyrbeningar på golvet hemma här igen <3 dag 27 efter första hängningen <3 ha en superfin tisdag alla goa där ute <3

Mitt nya jag...

Dag 1 Kampen mot min eviga värk..
vågen visar 69,9kg i morse
jag har druckit kaffe med mjölk, powerking och vatten
jag har ätit kycklingbröst med gräddsås till lunch samt skinksallad till middag.
träning 20min crosstrainer samt 30 st situp och 30 st lårcrowl, Sen gjorde jag axelövningar med gummibandet som jag köpte hos sjukgymnasten.
ONT.NU men ja jag vet att jag ska ta det lugnt, joo jag vet att jag skulle börja sakta och jaaa jag är rädd om mig...
Men nu ska värken bort!! nu och för alltid!!
gogogo

RSS 2.0