Idag så var det brukscupen!

Och Matte är jättenöjd som vanligt! hehe det där lät ju bra. Men saken är den att idag så har jag jobbat hela dagen så Tage har istort sätt bara fått gå ut och kissa en gång på lunchen och sedan så har han fått vara inne! vilket han inte är van  vid som ni vet ..
Hur som helst så bestämde jag mig för att jag skulle fara ut och tävla brukscupen idag iallafall. En supertaggad Vit herde och en blåsig vind men det gick bra ändå tycker jag. Han tränger i linförigheten vilket jag vet redan. sedan så gick jag och komenderade fot flertalet gånger så poängen där blev en sjua! Sedan så var det apporteringen! Han har verkligen fattat hur kul det är med Apportering!! sååååå himla glad är jag. och den energiknippen som jag hade vid mig tog såklart apporten innan komandot, inget jag bråkar om. Sedan håller han apporten löst men inga tugg iallafall. Men sen när jag tagit apporten så flyger han upp och momentet slutar inte så snyggt. Så dom tyckte jag skulle jobba på avslutet så han sitter kvar ett tag efter losskomandot. tror det blen sjua där också. Sedan så hade vi hopp över hindret! hehe Då jag vet att han gärna går förbi hindret på samma sett som jag gör så gjorde jag så som jag vill att han ska göra. Så då domaren sa åt mig att lämna hunden så gick jag över hindret!! haha säkert en hel del folk som undrade vad jag gjorde. Men vet du vad!! min filosofi fungerade!! han hoppade på första komandot!!!! jippi!!!!! jag tror att vi fick en sjua där också!! sååå nöjd blev jag iallafall.
En annan sak som jag är glad över är att vi har fått godkänt att starta en Norrlandsgrupp!!! YEHA!! Så nu ska vi sparka igång lite hundträningar och träffar för norrlänska vitingar!! ska bli sååå himla roligt!!
En bild för framtida tankar!!


Sen har jag startat min första ledarskaps kurs också!! Första dagen blev lyckad och ekipagen verkade jättenöjda!! så då är jag också glad!!
nä nu ska jag kolla tvn innan sängen.. kram så länge!!

Fy faaaa.....

Vad less jag är på avundsjuka människor!!!!! Bara för en annan försöker uppfylla den dröm som man haft så länge man kan minnas och om inte ännu längre så måste någon/några små jävl.... a stackare försöka förstöra för en annan!!! Varför i hela värden är det sååååååååååå???????????????? Matt blir jag och jag kommer inte att ge mig för det!!!

Det tråkiga med detta är såklart att det får konsekvenser! Jag kan ju medela att dessa två jobb som jag har kvar är de sista på det här stället!! kan andra så kan jag!! varför ska man lägga ned så mycket tid på någonting och sen är det några STACKARS AVUNDSJUKA människor som inte har något bättre för sig än att förstöra för andra!!!!

Trist att säga men nu är det nog även för mig! jag lär behöva mina egna krafter och kunskaper till mitt eget så varför ödsla tid på andra???

Och känner du dig träffad så kanske du är det också!! hmm ja nu är jag pisst

Idag så var vi på Nordvik igen

I fredags så var vi på Nordvik och våran MH bana, vi Östen jag och Linda for dit och röjde!! hehe ja Östen röjde iallafall, Tack älskling för det!!
Idag så var Linda och Jag ute igen och rensade alla kvistar och grenar från stigen som Östen röjde och det vart jättefint!!
Jag tror bestämt att vi har Västernorrlands finaste MH-bana!! Å på fredag så åker jag dit och färdigställer banan det som går för sen är det fullt upp i helgen. På lördag så är det barnkalas för Alexander, Samuel döps klockan 14 och sedan så jobbar jag i Bollsta folkets park på kvällen från 18!
I morgon så ska jag och Linda träffas och träna lite lydnad och spår igen.. Ser fram emot det massor... Och något mer som jag ser fram emot är att komma till mentalveckan som Timrå anordnar i sättna.
Jo höll nästan på att glömma dagens glädje!! Brorsan dök upp på kafé kaffekoppen när Linda och jag satt och fikade efter Nordviks röjningen!!!!!!!!! Må tro att jag blev glatt överaskad. Han och Emma dök upp och jag blev mycket förvånad!!! Men glad också såklart!!! Tack för den fina överaskningen brorsan!! kram jag älskar dig!!
nä kram på er alla så syns eller hörs vi en annan dag!!

254 ingångar på hemsidan idag!!

Åh vad roligt att det är så många som går in och kikar på hemsidan!!!
Och glad är jag då jag fått in flera anmälningar till Spår- Allmänlydnad- Ledarskap- och även valpkursen! Jag hoppas att jag snart får in tillräckligt för att starta upp kurserna!
Ni som läser vet väl att jag även håller dagkurser*?! hmm måste nog förtydligare det på hemsidan också!! Åh vad jag är glad att företaget faktiskt känns som om det kommer att fungera!!
Tack alla ni som hjälper till att sprida rycktet! kramizz

platser kvar på Texaslägret!!

Det finns platser kvar på Texaslägret! Den första juni så släpps platserna som är kvar till övriga raser!! Så har du förtur eller bara hund av rasen vit herde, vit schäfer eller landseer så skynda anmäl innan den 31maj!!
och sen är Divatorpets företag uppdaterat med hundkurser också!! så skicka gärna infon vidare!! kramizz

VI KOM MED!!!!!!!!!!

Jaha nu är det klart! Vi kom med på brukslydnadskursen i timrå på mentalveckan!! och Linda och Baniq också! Ska bli såååå himla kul!! och lärdomsrikt.

Lydnaden då?
jo så här är det att vi har en massa trängande vid passagen!! som jag gärna tar emot tips om hur jag ska få bort!!
Sen så kan han läggande under gång, inkallningen, ställande under gång. jag körde platsliggning på ett avstånd på ca45m!! och det fixade han kanon!!
Apporteringen håller vi på att tragla men vad är väl ett poäng då?? nästa moment med jagande av apporten kan han bättre....
hoppet har vi också kvar att jobba på, han tycker det är enklare att gå runt än hoppa om jag står på andra sidan.. samma sak där så kan han hopp sitt hopp! men inte tillbaka hoppet bara..
men men vi knallar frammåt och han är ju faktiskt bara 7månader och tre veckor!! så förhoppningsvis så är vi startklara när han är 10månader!!

åh vad sliten man är

Kan det bero på att jag blev ett helt jä...a år äldre eller att jag inte kunnat sova någe speciellt i helgen? hmm jaja i lördags så jobbade jag på parken där det var Metal kväll och jag hade hand om Karaoken! hehe fyyyy vad roligt jag hade!! hoppas möjligheten kommer igen!! jag hade ganska svårt att lära in hårdrockslåtar utan och innan då jag inte är någon inbiten hårdrockare!! hmm men det gick och jag fick tipset av kompisen Sussane att jag skulle köra du hast men den engelska versonen coh det gjorde jag! hehe det gick och jag fick igång karaoken på en gång och det höll på nästintill hela tiden då inte banden spelade... såååå himla roligt hade jag.
Sen när jag kom hem kl 03,15 så möttes jag av en glad och pigg Evelina!! hmm inte vad jag hoppades på dirrekt men vad gör man. Bara att sätta sig ned och försöka få henne att bli trött. hmm jo klockan 04,30 så gick vi och lade henne. Sen ringde klockan klockan 08,00 för jag skulle iväg och hålla allmänlydnadskursen och idag så skulle vi tillbringa skogsträningen. Så spår, hitta övning och budföring blev det på dagens lista. och jo då Tage fick också vara med på spåret iallafall. och det gick hyffsat.
Barnen var också med alla tre, men det fungerade det också. se vad man kan göra om man inte har några andra alternativ!! hehe
Sen när kvällen närmade sig så tänkte jag tanken att guuud så skönt att få sova. men ack vad jag bedrog mig!!!!!!!!
hela natten så turades tjejerna om att vara vakna och skrika i kör!! hmm inte såååå mycket kärlek jag kände då kan jag säga. Men men natten gick och det blev dag.
i morse så fick jag fika främmande av Maria och Susanne som kom med blommor och ett presentkort på lunch på gladan. Sedan kom Anna och Östen med mera blommor.. Jag ÄLSKAR blommor så jag är överlycklig.
På lördag ska jag ha Öppet hus så alla som vill får komma med glatt humör och någonting att slänga på grillen! Jag står för päran och sallad! sååå himla kul ska det bli och jag har beställt vackert väder!!
nä nu ska jag försöka få en skönhetssömn som jag behöver!! kram på er alla

RSS 2.0