SMS-inlägg

mms_img60084 (MMS)


Cirkus här kommer vi!

mms_img60081 (MMS)

Cirkus här kommer vi!


En bra dag för heeling

mms_img60077 (MMS)

En bra dag för heeling


Snacka om mörk pigment! :-) här en åt tika...

mms_img44653 (MMS)

Snacka om mörk pigment! :-) här en av tikarnas tassar. Alla fyra tassar är lika dana :-)Annars så växer och frodas änglarna. sex veckor på tisdag och jag känner att wow så fort tiden går.. Snart blir dom bara två kvar, två vita änglar <3


Som man bäddar får man ligga,

väck inte den björn som sover,
om du inte kan ta konsekvenserna med att gå emot en alfatik så ska du inte ge dig in i matchen,
se till att ha dina vapen dragna om du går in i en fulltandad strid,
ge dig inte in i diskusioner om du inte kan avsluta dem,
hota aldrig en björnhona med hennes barn, du kommer aldrig att vinna den matchen

ska jag fortsätta???


åh så nöjd jag känner mig i helgen..

Pigga och elerta är valparna och jag har nu börjat ge dom fast föda. Jag har dessutom gjort ett litet experiment genom att jag använder klickern när dom äter. Idag så klickade jag ungefär var 15de sekund så får man utöka sedan och tillslut bara klicka när jag ställer ned maten :-) Ja inklickade valpar är planen att ha vid leverans ;-)


En idag lila tik som väger 1800g


Vägde och fotade bebbarna idag igen och dom är nu tre veckor och fem dagar :-) Det var lite svårare att fota vissa då dom inte alls tyckte att det var någe roligt att stå still och hålla på när man kan springa runt och skojja istället ;-) för att se de andra valparna och fler kort så titta på http://dayviews.com/#!/hundannica/2011/5/15// eller på Galleri via hemsidan www.divatorpets.se


Ha nu en fortsatt trevlig söndag så hörs vi nästa gång, nu ska jag plugga lite också ;-)


En av tikarna :-)

mms_img34601 (MMS)

En av tikarna :-) Godmorgon alla! nu var det en stund sen som jag skrev här på bloggen, hmm tidsbrist?! Nu är det iallafall endast två och en halv vecka kvar tills skolan slutar. sorgliga känslor blandade med skönt att det är över känslor kan jag ju säga. Men det är ju inte slut ännu heller, nä nä.. till hösten eller faktiskt redan i början av augusti så börjar min hundsjukvårdsutbildning och kort därefter så börjar jag en kurs Biologi på distans och sen har vi ju hundterapeth utbildningen som också startar nu i höst :-) Men innan dess så är det sommar jobb som står på listan, ska på släktträff och försöka hinna med lite djurparker också såklart!! ;-) Ja men vad vore väl livet utan lite framförhållning va :-) Valparna mår finfint och växer och frodas, det är så roligt att följa dom dag för dag. Tre valpar är som attan att kräla sig ut ur valplådan så nu måste jag skaffa mig ett bord som jag kan göra ordning så Mimmi kommer undan sugpropparna som jagar henne hela tiden. Kanske är det så att vi får fin besök av pappa Boss och familjen om ca två veckor, det skulle vara kul att få fota ett familjekort till valpköparna och även till mig såklart. Min första underbara kull i Divatorpets regi, tro att jag har längtat efter detta <3 Igår så var jag på Gröntkort utbildningen igen, alltid lika trevligt att träffa folk :-) nä nu ska jag väl försöka plugga lite innan mina änglar vaknar också. ha en toppen dag så hörs vi :-)


hmm någon som skämtar med mig??

i går kväll så slogs TVn av vilket inte var så kul då fotbollen skulle börja om en kvart!! hmm sabbotage?? sen vaknar jag kl 5 och märker att strömmen är avslagen!! ja en kontakt fungerar och det är stickkontakterna i vardagsrummet! sen är det avstängt. hmm någon som med mig skämtar eller ?? jaja tur att en kontakt fungerar så man kan plugga och koka kaffa, ja och facebooka såklart :-)
Idag så är det lördag!! hoppas strömmen kommer åter så det inte blir så tyst och dött här inne. men ganska lugnt och skönt på samma gång. Nä det är inte så bra att jag är vaken redan eftersom jag ska jobba ikväll på parken. det är Great Hansons som spelar och då brukar det bli drag! :-) så det ska bli kul. ha de sött så hörs vi

Vägda och fotade är dom nu efter två veckors dagen :-)


Nu är jag återförsäljare till Mera Dog, klättrar sakta vidare :-)

Tjejerna är slutkörda och känns jätte trötta och ledsna på morgonen och kvällen, skönt att det är fredag i morgon :-) så dom får va ledig lite och vila upp sig.

Voffarna är fotade som i går bilderna finns på bilddagboken samt i miniatyr på hemsidan.

vägda är dom också tikarna väger 1100g, 1450g, 1550g
hanarna väger 1200g, 1200g, 1300g, 1350g

tikarna tar för sig :-) Alla mår bra och växer fint! ha en superduper bra kväll.

hmm tråkigt det är med avundsjuka

Tycker det är ganska tråkigt att någon har så lite att göra så denna måste försöka irritera eller kritisera någonting denna absolut inte har någon aning om.. Efter som denna inte ens står för vad den skriver så kan jag ju inte se det som annat än avundsjuka!! Synd tycker jag om dig!! Men det gör ingenting jag tål att kritiseras, spanas på eller tom snackas om!! jag går inte sönder, däremot så skulle jag tycka att det vore roligare om man hade ett namn eller ansikte på denna som skriver utan signatur. men tyvärr så orkar jag inte diskutera med någon som inte ens kan skriva vem man pratar med ens när man ber om det!!
Så snälla du som är nyfiken eller vad du är, ring mig så kan vi prata, men försök inte smutskasta mig ett namn som du kommer få jobba hårt för att smutskasta. Det sorgliga är att det är i längden bara du som kommer må dåligt över det, inte jag. Så med detta så ser jag fram emot att alla komentarer ock så liknande signeras med ett namn annars tas de bort omedelbart.

vänligen Annica som faktiskt skriver vad jag vill i denna blogg!!
ha en superbra dag!

I dag så ser det ut som att Acke hittar sitt hem i Dalarna.

Idag så ringde en trevlig kvinna från Dalarna som var intresserad av sista hanvalpen Acke. Så som det ser ut nu så kommer även Acke till ett aktivt hem där han kommer få jobba. :-) Så nu är alla förhandsbokade igen ;-)

I dag så har Östen kommit ned med en hundkoja och lite staket så vi kan försöka påbörja bygget av en valphage.
Tjejerna har fått sitta i valplådan och hållit i varsin valp idag och det går jättebra. Stålta som attan såklart men tyckte det var mindre kul när dom blev tvungna att gå därifrån igen :-) Lite bilder kommer i bilddagboken Men självklart får ni ett smakprov här :-)




RSS 2.0