Mimmi är en ledare ;-)



Mimmi är en ledare ;-) först så satte vi henne i led i spannet. men det kändes inte alls bra tyckte hon och visade mest krongel i spannet. Sen satte vi henne framför alla som ledarhund och det gillade hon skarpt. Kayla går som tredje led och båda tjejerna drar massor och matte är jättestolt!! så nu blir det barmarksträning när det börjar bli svalare ute :-) Sen har jag köpt mig en släde också till vinterns aktiviteter ;-)


Fyra tjejer på gång :-)

mms_img22797 (MMS)

Fyra tjejer på gång :-)


Oj nu var det ett tag sen igen..


Divatorpets A-Diva av Mimmi
Mimmi och Diva har fått en ny syrra, en Siberian Husky som heter Kayla. mer om henne kan ni läsa om på hemsidan och hundsidan.

Felicia och Kayla


 



Annars så rullar det på här hemma, har jobbat istort sett hela sommaren :-) trivs jättebra men det ska bli kanonkul att skolan börjar nu på måndag också. äntligen ska jag få plugga till att få jobba på heltid med mina underbara vänner!!
Mammas änglar mår också bra och har funnit sig i vardagen. Äntligen så fungerar det bra med Barnvakten Nathalie också, vilket kan vara lite tjurigt ibland men det är oftast att dom vill ha mig hemma istället för att dom ska vara med barnvakten. Men det är väl så det är, svårt att förklara varför vi inte kan vara hemma jämt.
nä nu ska jag ut med doggsen igen, ha en supertrevlig dag och helg<3


RSS 2.0