Divatorpets Bagera av Mimmi söker nytt hem

Bagera har kommit hem igen och letar efter ett aktivt och trevligt hem. Han är en social och trevlig kille på 1år som är full av energi och vilja. Han har inte några olater och är en lovande lydnad, bruks eller utställningshund till rätt förare.
vänligen kontakta mig via mail eller telefon om du har intresse för killen <3
 
[email protected] och 0733-649536 
endast seriösa gör sig besvär :-) 
 

Japp jag lyckades :-)

<3 shapeupclub och runkeeper är min hemlighet <3
Japp, jag har sen i maj gått ned från 80kg till 67kg :-) jag har lärt mig äta RÄTT! jag hade jätteont i lederna och morgonen var jobbigt som fan att överhuvudtaget starta morgonen för 13kg sen :-) Nu mår jag bra, jag har inga problem att tala om med kroppen och lederna, jag är glad och känner mig pigg och kry.

Många sa till mig under tiden att man ska inte dricka för mycket Celsius, det är inte bra för kroppen med light produkter, man mår inte bra av att undvika Kolhydrater och du kommer gå upp alla kg igen så snart du börjar äta normalt igen!!

Nu kan jag säga att det hade säkert varit helt riktigt om man är sjuk på något annat sätt och min motfråga är hur nyttigt är det att äta allt sött och sliskigt då?
Ja självklart så skulle jag kunna gå upp alltihopa igen om det var så att jag var sugen på samma sätt som jag var förrut. Jag är inte ens sugen på potatis, pasta eller ris längre :-) visst jag äter lite pasta om det är typ är till köttfärssås. "några" pommes kan jag också äta om man ändå har gjort dom. Dom blir ju inte godare om du äter 15st eller 50st :-) jag föredrar wokgrönsaker eller andra sommargrönsblandningar som finns i frysdisken :-)
jag äter mycket protein och fett försöker jag äta mer av, såser och dressingar och allt sånt där annat gott vräker jag gärna på :-)
Bröd undviker jag men kan äta ibland men då försöker jag kolla kolhydraterna, man kan äta en tunn hårdmacka med smör, ost och skinka och det är samma där, man blir mätt av det. till frukost äter jag oftast ägg antingen ett eller två, spelar ingen roll om det är kokt eller stekt, ombyte förnöjer ;-) en morgon gjorde jag dessutom stekt bacon och ägg.. haha inte så att jag ens tänkte tanken på engelsk frukost förrut men gott vart det :-)

Självklart så rör jag mig också, jag märkte skillnaden mellan att springa och att gå, jag ställer mig oftast på vågen nästan varje dag, det ger en pepp om man gått ned, även om det bara är några hekto, det ger på samma sett hets om man har gått upp något hekto..
Självklart så har jag ju också ett jävlarenamma och har jag bestämt mig för något så utför jag det. Men jag vet också att många som vill bara behöver komma över tröskeln!! ge det en vecka också kommer du se skillnaden och framförallt känna det och sen går det av sig självt :-)
är det så att ni undrar över något så får ni gärna fråga, maila eller ringa för den delen :-)
Med det så vill jag bara önska er alla en bra torsdag och snart en finfin helg :-)

Och så var hanen bestämd!!

Jag är såå glad, som det ser ut nu så åker vi till Norge och parar Mimmi i Mars med en långhårig vit snygging med en stabil mentalitet och frisk arbetsinduvid :-) Jag ser fram emot att se hur dessa underbara valpar kommer att bli :-) jag förväntar mig även Långhåriga valpar i denna kombination :-) Namnet får ni när vi kommer lite närmare inpå :-)

Idag gjorde jag en god gärning <3

<3 idag har jag gjort en god gärning, och hoppas att det gav någon nytta. måtte väl aldrig denna person någonsin få en hund i sina händer igen :-(
RIP min lilla juvel, kommer alltid att jobba för att ingen annan ska få samma uppväxt och behandling som du fick
 
<3 RIP Divatorpets Ajax av Mimmi <3 Måtte ingen någonsin få samma uppväxt och uppfostran som du fick <3 min ångest att jag inte reagerade tidigare gör så ont <3 men förhoppningsvis så kan jag undvika att någon annan hamnar i klorna på denna familj <3

RSS 2.0