Spännande planer på Gång!!

Japp idag är jag så lycklig :-) Det nervösa DNA provet för att se om Mimmi var bärare av MDR1 har kommit och det visar sig att hon är inte bärare och lämnar därför heller inte det vidare till sina valpar <3 sååå lycklig är jag för det :-)
Och med detta så kan jag dessutom börja planera en redan egentligen planerad sak och det är att sätta in Mimmi i aveln ytterligare en gång :-) Hon har visat sig ge sådana fina, arbetsvilliga och trevliga valpar som visserligen kräver sin förare MEN det är ju inte direkt en nyhet idag ;-)
Så Mimmi och Divatorpets kennel kommer alltså att sätta ännu en kull hulliganer till denna världen <3 Ska bli så roligt och framförallt spännande att få se vad resultatet blir om allt klaffar som jag vill :-)
Planen är att hon kommer gå in i löpet februari/mars och då blir förhoppningsvis valparna född i maj 2014!! dvs leveransklara lagom till semestrarna 2014!!
Jag tror och hoppas att det kommer komma även långhåriga i denna kombination som jag planerar. Mer om hanen får ni lite senare :-) och närmare framförallt ;-)
ja se där nu har jag bloggat igen :-P ha en bästaste dag och helg alla goa där ute :-)

en tanke..

Om du vill ha en vän, va en! Om du vill ha en partner, va en! Om du vill att folk ska va snäll med dig, va snäll! Vill du ha ovänner, skippa allt det där jag skrev..

i bland så blir jag så rådlös....

Någon sa åt mig att jag skulle blogga så nu gör jag det.. I bland så är det bara nog, man försöker och försöker och känner ändå att det inte är tillräckligt. Jag är bara en människa och tvåbarnsmor och hundägare och uppfödare och ensamstående. Så ledsen :-( men ibland så orkar man liksom inte mer, ett steg frammåt och två steg bakåt, två steg frammåt och så backar vi ett igen.. NÄR kommer det bli en "normal" dag?
jaja jag gör väl som vanligt och sväljer och går vidare, så länge man inte dör så härdas man så är det. Jag är så glad att jag har mina två änglar hos mig men på Onsdag så kommer deras pappa hem igen och då ska dom dit :-( Sån tur är så kommer jag att jobba sen Ons, Tors, Fre, Lör och Söndag denna veckan så jag kommer bosätta mig den perioden i Omne om man nu inte blir kvar på hotellet. Så denna vecka gott folk är jag ledig mån och tis och sen så jobbar jag i vackra Norrfällsviken resten av veckan :-)
Lördagen den 14de så är det bartömning och det innebär förmodligen att det kommer bli en sista fyllning av hotellet och vandrarhemmet :-) Party ON!! :-)
Annars så har det väl inte hänt sååå himla mycket :-/ Jooo föresten jag har ju gått ned hela 9kg sen i maj!! wihoo Tack vare Shape up club, runkeeper och en ihärdig personlig tränare ;-) japp hon har legat i, i stort sett slutat med kolhydraterna och det har dessutom gjort att jag mår bättre, klarar att springa 4km och det bästa av allt är att jag inte har haft ont i lederna någonting sedan dess :-) Kan det bli bättre?? nä tror inte det :-) problemet som jag åkte på nu var istället att jag fått rensa min garderob (läs tömt) men däremot så har jag flera kavajer och kostymbyxor samt kjolar och toppar som jag enträget har lyckas spara <3 så jag har helt klart en bas igen :-) Men dock så blir det vardagskläder och hundträningskläderna som jag har gått miste om och måste köpas nytt.. Men men man får ta det pö om pö och så har jag ju fortfarande några kilo kvar som jag vill bli av med så jag får ta det liiiiite saktigare :-) jaja nu har jag bloggat, ha en superskön vecka nu alla där ute :-)

RSS 2.0