fredag idag

åh jag ska till _______ och grilla!! ska bli kul att träffa gamla vänner till mig! Vart det blir kan jag tyvärr inte säga då det är lite av en överaskning för vissa..
Sen i morgon så är det ju Emmas kväll och sen Söndag så är det heeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmfärd efter Cissis kalas såklart!!

nedräkningen har börjat och det är skilda känslor kan jag lova

Japp idag så är det torsdag eller snarare kväll :-) I morgon så far jag till kompisar och grillar jag, mamma och tjejerna. Jo då självklart så åker Tage med han också. Sedan på Lördag så ska vi fira Emma som fyller jämt. Det ska vi fira ute hos Gugge och grillen ;-) Så gott blir det med grillat två dagar i följe, nästan som hemma hihi.
På Söndag så far vi till kusin Cissi och hennes goa familj för att fira hennes 35års dag!! japp många födelsedagar hann jag med under resan här nere i Strängnäs.. Men sen bär det på väg hem igen, hem till vackra natursköna västernorrland, bort från betongens isolering och ut i skogsmarkerna och träningen kan återgå till det normala.... jippi!!!!
Men men inte bara det possetiva med att komma hem, vardagen lurar runt hörnet och det är kanske inte alltid såååå härligt.. men men summan är väl att det ska bli skönt att komma hem igen.
Platsliggningen verkar ha blivit bra förbättrat iallafall, skönt är ju det men jag har ju tränat tre till fyra gånger per dag i nästan två veckor.. så förhoppningsvis "sitter" det nu!! haha ni hajja ironin va?? sitter !! nä menar ju ligger hahaha...
men men alla kan ju inte ha samma humor som jag heller.. hmm eller? kom igen nu då liiiiite roligt var det väl iallafall.....
äh nu ska jag kolla mailen också!! kram och hej leverpastej!!

hellååååååååå

Nu är det så att jag har varit i kontakt med instruktörer i freestyle!
Som det ser ut så kommer jag att antingen ta hem en eller så åker jag och några till till Sundsvall på Freestylekurs!
Är det så att du är sugen på att hänga på så hör av dig så snart som möjligt!! kramizzzz

japp vi tog oss fram..

och det var en låååång resa kan jag säga. men men skönt när resan var klar..
Nu har vi sovit här några nätter och det går kanon bra även för Tage. Tage har ju aldrig varit i en lägenhet förrut och ännu mindre gott i trapphus med spiralväggar.. Men det gick kalasbra! han får träna att gå på stentrappan flera gånger per dag då mamma bor tre våningar upp. Och det går bättre än jag förväntade mig , som vanligt ska jag väl tillägga innan Linda eller någon annan gör det :-)
annars så har jag inte gjort så mycket med han, vi tränar  b platsliggning varje dag så jag hoppas att det går bra på tävlingen.. men men en debut är en debut och varför skulle det gå bra det här gången??? Mattes tävlingsnerver och sen en vilde till hund.. men men det får vi se som en träning..
Nä nu ska jag gå ut med tjejerna och tage så vi kan gå en promenad ... kram så länge och fortsatt trevlig helg!!

imorgon gör vi ett nytt försök

att åka till mamma och fira hennes 60års dag! hehe tur att hon inte fyller förrän den 29juli. Men jag och tjejerna och Tage far i morgon efter frullen till Sundsvall och hinner med ett viltspår, så Sandra (Tågabo) får kolla hur pass vi ligger i det.. Hehe måste ju vara effektiv eller hur!!
nä nu ska jag packa klart! kram

Hmm bilar!!

nu är det helt kört!! NU STARTAR HON INTE ALLS!! bläääääääääää för bilar

Nä nu är jag hemma igen!!

Hihi jag rår inte för att det strular jämt iallafall. Den här gången så hann jag till iggesund och sedan så ringde arbetsförmedlingen!! Kanon kul att dom ringde men kanske kunde han ha ringt sisådär 17mil sedan!! hmm så totalt blev det 34onödiga mil..
Men men hoppas det blir värt det och att bonden är bra och kan lära mig mycket!!
Sen beror det på när jag ska börja praktiken om jag kan fara ned till mammas 60års dag.
återkommer med besked!! kramizz

Ja då far man iväg igen'!!

Nu åker jag till Strängnäs med tjejerna och Tage!! Mamma fyller 60år den 29juli och jag har ledigt just nu så då får man passa på att ta semester!! hehe
När jag kommer tillbaka så startar jag en spårkurs! Planerad start på den är i början på augusti, platser finns kvar men först till kvarn som gäller!!
nä nu ska jag packa klart och fara!
kram
Tage kan skall
Tage tränar skall i sin väntan på sin tur!! på texaslägret 2009!!


Ja då var man hemma igen!!

Guud så roligt vi hade på Snibbens camping! Vi fick dit duktiga instruktörer som gjorde helgen kanoners!! Regnet kom torsdag kväll och höll i sig på fredagen men sen på lördagen då vi skulle träna vatten kom också solen!! Kunde det bli bättre?!
Jätteduktiga ekipage kom det också, och dom verkade jättenöjda och undrade om vi skulle köra igen om ett år!? JAA självklart gör vi det!!
Men närmaste planen är att vi ska köra ett vattenläger fredag och lördag och sedan tävlar vi på söndagen!! Vi håller på och kollar vatten som vi får vara i sen kommer datumet.. Så håll utkik!!!
Bilder från Texaslägret kommer i ett senare skede då kameran min följde med Linda hem ;-)
Nä nu ska jag kolla mer på hemsidan och sedan leta bra plats att hålla lägret på!! kram på er alla!!


Texaslägret börja idag!!

Åh så roligt vi ska ha på Snibbens camping! Vi blir tre vitingar och sedan fyra Landseer!! hmm tråkigt att inte fler vitingar vill komma och umgås! men men Kanske att det blir fler till nästa läger! hihi
packat och klart har vi så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 8.30 så jag får åka ut och påbörja min helg.. ha en jätteskön helg ni också! På söndag så landar jag hemma igen men jag finns självklart på mobilen ...
kramizz

hihi inte så ofta som man uppdaterar märker jag

haha nä så är det när man är på resande fot, och sedan solen som skiner hela dagarna
Jag och barnen var först i Stockholm och Strängnäs. Vi var och hälsade på och firade midsommar. regn varje dag!! hmm men kul var det att hälsa på min goa familj där nere..
Sen kom vi hem på söndagen efter midsommar och sedan måndag morgon så for vi på lägret som Timrå BK anordnade i settna. Brukslydnad stod på listan och det vart strålande solsken alla dagar förrutom den första. Men kul hade vi jag och Linda och Samuel, ja hundarna var ju med också såklart!!

En kanon vecka fick vi och mamma min som följt med från Strängnäs var hemma och passade tjejerna ja och Alexander såklart. Sen veckan efter så är vi nu!! och mamma är kvar och  nu i helgen så far vi till Snibbens camping för vårat eget Texaslägret 2009!
Torsdagen så kommer Anna Ahlström och berättar om aktivitet och mentalitet.. mm.. hon kommer från Ådalens hundhälsa och länk till hennes hemsida har du på min länksida på  http://www.divatorpets.se/kenneln/
På fredagen så kör vi spår från kl 9 på morgonen och Nina heter instruktören
Lördagen kör vi vatten med start även här kl 9 på morgonen med Linda Söderström
Söndagen kör vi Sök för hela slanten med instruktörer Gunnar och Margit Kindlund
Sen på kvällarna så kör vi lydnad och övriga önskemål.... Ska bli sååå kul!! kram på er alla!!

oj nu är det mycket skogsbränder häromkring..

tror det var inte mindre än 3 st i sollefteå i dag när jag var och hälsade på pappa och Helena med barnen och syrran med barn, jo mamma var med också.
Vi träffade även brorsan Christian och hans Danna också.. nä jag känner inte för att skriva just nu som du säkert märker. Med ca 30grader och solsken varje dag så börjar man bli ganska trött, Träningen har också stått still då jag tycker Tage har hamnat i någon slags trots och värmen har gett extra stora kottar i örat!! hmm men men nu åker syrran och tjejerna hem i morgon så då kanske man tar sig i kragen igen.
Nästa helg så har vi ju Texaslägret också!! ska bli så roligt att få träna hund hela helgen igen hehe..
nä nu ska jag inte tråka ut dagboken mer för i kväll.. ha det så skönt!! kram

RSS 2.0