Stadspromenad med finaste Cita

Lite fasinerande vilken skillnad det är på en hund som är uppväxt på landet och en som är uppväxt i stadsmiljö :-) saker som man (jag) inte tänker på är just det här att, i stan är det massor med folk och hundar, folk stressar och nästan springer på gatorna.
NÄÄÄ vi pratar inte stockholm nu ;-) tom i kramfors kan det hända stress när man dyker upp då alla slutat jobba och ska handla det sista innan dom ska hämta barnen på fritids osv.
Jag är grymt stolt över min lilla prinsessa Cita som vart glad och tyckte att livet visade bara ytterligare en sida som hon älskar <3 Alla människor som kom emot henne viftade hon glatt på svansen och framför mig med framåt stående öron så visade hon sin glädje att äntligen få träffa alla människor som hon längtat efter. till hennes förlust och besvikelse så gick dom bara förbi och matte höll in henne så hon inte skulle hoppa på dom :-P
Vi gick upp för en brant trappa där man kan se både mellan trappstegen och även utsikten på sidorna, här tvekade lillgumman lite innan hon bestämde sig för att lita på matte och följa med.
En helt fantastisk hund har jag haft med mig idag :-) jag visste att hon var stark mentalt men att visa sådan glädje och skaka av sig de få problem som dyker upp. ja jo det är väl risk för att jag är egenblind MEN de som känner mig vet att jag brukar vara mer kritisk när det gäller min egen avel :-)
En supernöjd matte och uppfödare är jag i alla fall och jag känner att hade man haft chansen igen att göra den kombinationen som just Mimmi och Baileys gjorde så hade jag gjort det igen <3 men dessvärre börjar de båda bli äldre och nu satsar vi på kärleksbarnen <3 men tack snälla och underbara Bella för att jag fick använda denna hane <3 Vi har tillsammans fått en superfin kull som jag hoppas får hålla sig friska och sunda <3

RSS 2.0