en liten video på uppletande i djup snö!!


NU ÄR DET ÄNDRADE PLANER IGEN!!

Nu ska jag börja plugga istället!! Jag  och Östen diskuterade och han tycker inte det där säljarjobbet är någonting posstivt just som läget ligger med alla rekryteringar. Och det tar kanske emot att säga det men det ligger ju faktiskt någonting i det han säger!! :-)
Dessutom så har ju Linda kommit hem så vi kan fortskrida våra planer och den första som vi redan har på gång är ju ProvaPåTräningsHelgen!! sååå himla kul att börja planera igen!! NU KÖR VI!!!
Men sen så är det så att jag ska ansöka om en AF skattsedel så jag kan ta egna jobb och jag har ju redan ett på gång!! I dag så fick jag höra att förmodligen Lotta Berg från västerås kommer och hälsar på i helgen som kommer, med sig så har hon sin nyblivna pojkvän Lasse också. Ska bli såsåååå skönt att få träffa henne igen. Det går ju lite tid mellan varven hehe.
Annars så är det så att jag ska börja plugga in de ämnen som jag saknar och kanske kan få lite mer inblick i det där med företags ekonomi. Ser faktiskt riktigt fram emot min nya utmaning!!
Mimmi var det ett tag sen som jag hörde någonting om så jag antar väl att det går bra!! Hoppas på lite bättre väder nu framöver så man kan börja träna hunden våran.. har ju många planer på han också såklart!!
Nä nu ska jag kolla om jag finner en bild att lägga ut här på bloggen!! kram så länge!!

Alexander som slötittar på tvn i våran säng!!

duu nu är jag här igen

och jag har fått bilder på mig och Östen från bröllopet som vi var på i lördags!! här kommer de!!


Är jag gravid igen??? Näää det är jag inte!!!!
Måste helt enkelt börja göra någonting åt min mage helt klart!! hmm man skäms ju!!
Fast jag är redan på G faktiskt, Ska börja spinning på tisdag!! japp nu ska fanstyget bort!! kan inte skylla på twinsen längre. Jag mår illa av att se på mig själv så nu är det verkligen dags!! hmm jaja nuhar jag beklagat mig klart, fast en till! Man vill ju inte sätta på sig våtdräkten om jag ser ut så där juh!!!!!!!!!!!!!!!!! hmm måste skynda snart är det våååååååår!!

Annars så mår jag bara bra, hehe. och tjejerna är feberfria nu och går på pensilin. Så peppar peppar så får de hålla sig pigga nu. Dom har varit sjuka för ett år frammåt nu tycker jag.

Tage då?! Jo han mår bra, han är mycket understimulerad, han har ju inte heller kommit ut och rört sig något speciellt nu på senaste månaden en och en halv. hmm pinsamt , men det har ju också varit upp till 28 minusgrader här uppe och då hade jag inte gått ut någon längre sträcka oavsett om tjejerna varit friska eller ej.

Annas morfar har visst ett paket skidor och pjäxor som jag ska få prova!! jippi!! hoppas jag kan ha dem så man kan få komma ut och köra lite drag också. och sen är det kanske en vettig motions idë också.

Í dag så har jag varit hemma hos Linda med barnen, gud så fort tiden går när man har roligt!! åh vad skönt att få prata med henne igen, nya förväntningar och planeringar blev det såklart. Så nu kör vi!!
Lilla vackra Samuel måste man ju nämna också, åh vad fin han är. och hans syrra också såklart min stora Lovisa..
hehe ni må tro att mina tjejer blev stora nu när lilla Samuel kommit hem. hehe fyra månader gammal och väger 3400!! det du!! inte några överkilon på den pojken inte. Ni är sååå välkomna hem igen!! har saknat er så mycket..

Jo igår så startade vi upp Allmänlydnadskursen, jag har Eva Christensen och Margaretha Nilson som med instruktörer. Och vi har fått ihop ett härligt gäng hundar dessutom så jag ser mycket fram emot den här kursen..

nä nu ska vi se om jag kan få in en bild till!!


Min härliga familj!! Alexander Östen Felicia i rött och sedan Evelina!!


ops vad tiden går

Nu är det över en vecka sen som jag skrev här.. och det har faktiskt hänt en hel del. Felicia och Evelina är fortfarande sjuka med 40 graders feber och det var läääänge sen som vi fick sova en hel natt!! Östen har varit en ängel och har gått upp med brudarna på natten när de yrar av denna feber.. Stackarna mammas..
I kväll så ringde en doktor som tog hand om dem sist vi var hos läkaren, och hon berättade att proverna visade att dom har streptokopter i halsen!! döööööööööö kunde jag ha sagt själv.. Men men man är ju inte någon läkare så jag får väl vara tyst när dom pratar. Hon tyckte att kanske det var dags att ge BÅDA tjejerna pensilin samtidigt så dom inte smittar varandra !!! dääääääääääää har jag väl aldrig funderat på under den här månadslånga feberperioden..
Men men nu är jag sjukskriven ännu längre och får läkarintyg att hämta på vårdcentralen i morgon.
Annat som har hänt är att jag har blivit uppsagd! japp det blev jag och när jag kommit hem med pappret och visade mamma så ringde telefonen.. - ja hej!! jag heter jimmy och jobbar på HR rekrytering., du har sökt jobb hos oss! !!!!
JEEEE klart jag har och vi bestämde att träffas ganska snart inpå och sedan så fick jag jobb! hehe hann inte ens bli arbetslös juh!! hihi
Jo sen idag så ringde det en annan rekryterare som ville ge mig jobb som reporter för näringslivs respons!! hehe så jag tackade snällt för att han ringde men att jag redan hade fått jobb som reporter för 1000respons.se
Ni må tro att jag lever på moln även fast barnen håller mitt humör i bristningsgränsen!! Äntligen får jag bli en riktig säljare!! där jag dessutom kan klättra och få bra med stålar!! nice som man kan säga..
Nä nu ska vi kolla på film jag och Alexander, Östen är på hockey och tjejerna sover.. sov så sött!!

Idag så är det Måndag igen!!

Och inte fick jag träffa Mimmi i helgen heller! hmm trist. men Tony som jag pratade med i veckan här hade maginfluensa och jag kände inte att han var välkommen hem då!! av någon konstig anledning! hehe
Så jag får hoppas att det kanske blir den här veckan istället då!? vi får väl se.
Evelina har halsfluss och haft 40grader feber sen i torsdags. söndag så började det trappa ned iallafall så då var det bara 38,5 så det går åt rätt håll iallafall. Men jag blir hemma idag och i morgon iallafall så får vi se hur det släpper som.
Planeringen av kursstart på allmänlydnadskursen som

RSS 2.0