vaknade med feber kl 5 i morse :-(

Roligare kunde man startat dagen :-/ men men det fungerade det också med rätt mycket febernedsättande och tankarna på jobbet så gick det bra ändå :-)
Morgonen när jag vaknade fem i kallsvätt och frös som en ja jag vet inte vad :-( När tjejerna kom upp så hade jag sån tur var redan fått i mig en 1grammare, då jag ser att dom kommer och pratar med mig, men jag hör dom inte.. :-(
-mm svarar jag lite beskyddande. -MAMMA!! du lyssnar ju inte på vad vi säger. hmm nä dom hade rätt, dags att ta en tablett till och ytterligare en tröja för att känna att vi ska klara av morgonen..
Sagt var gjort så fick vi våran morgon att rulla på och tjejerna kommer glada i hågen till förskolan, dock saknar Evelina en mössa.. hmm jaja mamma åker hem och hämtar den ;-)
På jobbet så fick jag "blicken" och jag svara att japp har man vaknat med feberfrossa och ätit pills till frulle så får man se lite sliten ut :-) Jo då den köpte dom även om dom frågade istort sett varför jag inte var hemma?! Haha ironiskt va! nää Jag har nog aldrig på dom senaste 6åren varit hemma för att jag själv har varit sjuk, nä jag är inte oumbärlig men jag klarar iallafall inte av att hålla mig hemma så de så :-) mm att jag sedan har tagit på mig extrajobb både torsdag och Lördag känns väl mindre lockande just nu men vi får väl se om jag inte blir piggare tills dess :-)
Ganska mycket gnäll nu... mmm men ibland så känner jag att jag också behöver få gnälla lite... kram på er alla och hoppas ni alla får en finfin fortsatt vecka <3

Jobb jobb jobb :-)

Det finns dom som säger att det inte finns jobb... då jag bodde i 08-området så löd historien att det finns många jobb men också för många sökande.. När jag bor på 0612-området så finns det inga jobb om man inte flyttar till en storstad "typ stockholm" hmm är det verkligen så illa?? Vissa klagar på invandringen och asylsökande att det är dom som tar "våra" jobb?! hmm är det kanske inte så att "vi" är lite kräsna? om jag tänker så här att en utbildad advokat skulle förmodligen inte gå in i vården, har jag fel då? ... ... ... Nä skulle inte tro det, men varför säger man då att det är brist på jobb?? 
Själv jobbar jag mer än nödvändigt dumt :-( men mitt eget val och jag behöver pengarna.. 
nä nu är det kväller igen, ha de gött så hörs vi igen :-)

Vi lever och njuter av livet nu..

Tänk vad tiderna kan förändras :-) ena stunden kan man inte sova för att man tänker på alla problem och bekymmer som man kan ligga och tänka på fram och åter men aldrig någon återvändo.. Sen helt plötsligt när man låter sig känna igen, man törs tro på sig själv och faktiskt lära sig älska sig själv och framförallt låta sig älskas igen <3 Ja då sover man inte heller för då är det så tomt vid ens sida när man inte är i närheten av den andra sidan :-) ja aldrig blir det väl riktigt bra men jag lever och mår kanoners :-)
Det fanns en gång en kille som sa att Annica du kommer aldrig träffa din bonde som har det liv som du så gärna hade velat se dig i. och för den delen så är du född och uppväxt i betongen och en gång betong, alltid betong.. hmm ack så fel jag tyckte att han hade och tro mig när jag säger det att många gånger har jag misstrott min dröm också men jag har aldrig gett upp :-)
Sen en dag typ efter 40år, två valpkullar och två vackra tvillingtjejer så börjar jag nöja mig med mig själv och mitt liv :-) Jag tänker att nä det kanske inte är meningen att jag ska finna min drömprins som har sin gård där vi kan ha massa djur och dela kärleken i naturen och på bondgården. Kanske tom skaffa oss ett kärleksbarn tillsammans <3
Då helt plötsligt så fanns han där, inte alltid så självklart att han var lätt att veta vad han ville! Men jag avvaktade och jag kände ibland att varje gång vi kom ett steg närmare så blev det något bakslag. Han har lärt mig att tänka på mig själv igen, att tänka på hur jag ser ut, att förstå och lära mig tycka om mig själv igen, den självkänslan som jag idag har byggt upp är en del av mig som jag har saknat, jag har alltid varit självständig och klarat mig själv, en stark själ och individ. . . Men henne förlorade jag vid några tillfällen, jag tillät mig själv att hamna i underläge mest för att orka med allting, det ända jag har kämpat för de senaste 6åren är mina änglar, mina älskade barn Felicia och Evelina <3 självklart så kommer dom alltid att ha en mamma som kämpar för dom och våran rätt tillsammans, men nu kommer dom dessutom att få den mamma dom förtjänar att se, en mamma som är stark och med viljekraft som inte så många egentligen vet att jag besitter. Självklart så vet några av mina vänner från förr vad jag pratar om och jag tror nog att de förmodligen bara skulle säga, äntligen är du tillbaka Annica Johansson
Så ja utan att säga varken bu eller bä om hur allting blev som det blev så kan jag ju säga som så att min ork och kraft höll på att svika mig, många gånger så kände jag styrkan kom åter igen och det är väl det som kallas mammans kraft, en mamma reser sig igen <3
Men som sagt nu har jag funnit <3 Min egen prins <3 personliga tränare (pt) <3 hälsocoatch <3 älskare <3 djurvårdare <3 kock <3 bagare <3 och ekonom <3
Vad mer behöver man?? jag må vara feminist men nog villl jag ha en stark karl att luta mig mot när det blåser motvindar :-) och det har jag nu. tack för ordet som kommer dirrekt från min trötta skalle som behöver sova nu :-) Sussa sött alla goa där ute och hoppas att ni alla som har en dröm tänker att ge aldrig upp, nöj dig inte med något som inte gör dig lycklig, låt aldrig någon behandla dig illa. Man ska alltid behandla andra som man själv vill bli behandlad!! glöm aldrig att det gäller även motparten :-)

yepp nu är det klart med hane för kommande valpkull :-)

http://www.divatorpetskennel.se/85558620
där kan ni se vilken fin kille som Mimmi ska träffa i feb/mars <3 och förhoppningsvis så får vi små vitingar i maj/juni :-)
En mycket speciell hane är det som är tränad i ipo, tävlad i lydnad och är en mycket vacker utställningshund :-)
Kilat som han heter är som Mimmi mycket go och glad i människor, stabil och trygg i sig själv.
Jag har mycket höga förväntningar på att detta kommer bli en kull med massor med Motor och arbetsglädje men självklart också en fantastisk stabilitet och socialitet. Den perfekta aktiva familjehunden :-)
Det planeras både kort och långhåriga valpar och jag kommer dessutom leta efter en aktiv hundförare som vill bli fodervärd till en av valparna.
Vid funderingar är det bara att höra av sig :-) 0733-649536 eller via mail [email protected]

RSS 2.0