och vi är i vecka sju plus 3

spänningen börjar komma till känna då Mimmis juver börjar bli mjölkfylld redan :-) Danna tittade på henne igår i Sollefteå och hon tror att Mimmi kommer få tidigare än planerat :-) men men vi får se vad som sker. Spännande är det iallafall :-)
Vi har kommit igång med simningen igen och det känns riktgt bra, och ikväll så är det dags för första zomba lektionen också :-)
nä nu iväg till dagis och sen simhallen med tjejerna :-) ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Jepp.. nu är vi igång bruttan:=)!!

2011-04-12 @ 15:37:25
URL: http://gittzki.blogg.se/
Postat av: Anonym

Spännande med valpar, ser fram emot att se bilder på småbollarna! Fast det dröjjer vell några veckor. De flesta seriösa uppfödarna brukar ju låta mamman o valpisarna vara ifred i lugn o ro den första 3 veckorna. O om jag skule ha en vit herde skulle jag gärna ha ifrån dej eftersom det verkar vara mycke go i mamman. En dräkti tik som gillar lydnadsträning o drag fast hormonerna hoppar omkring det gillar ja! Go, go go....

Have a nice day :)

Sussie

2011-04-14 @ 17:02:25
Postat av: Annica Johansson

Japp Birgitta here wee goo!! <3



Sussie det stämmer att det är GO i tiken det kan jag lova! och du är välkommen att höra av dig igen när du kommer på att du vill ha en vit sjönhet ;-)

Jag kommer självklart inte låta någon annan än de närmaste komma inärheten av valparna inom tre veckor efter födsel, MEN bilder lär det komma ut! ;-)

2011-04-14 @ 17:49:53
URL: http://www.divatorpets.se
Postat av: Annica Johansson

Åh jag kanske skulle lägga till att jag tränar INTE drag med en dräktig hund!!! Kortet jag lade ut var INNAN parningen där hon är smal :-) Däremot så japp jag tränar lydnad men i en mycket låg nivå vilket jag inte tror är skadligt för varken tiken eller valpar :-)

så ni vet :-)

2011-04-14 @ 18:11:55
URL: http://www.divatorpets.se
Postat av: Anette Björkman

Hej Annica! Härligt att höra att allt är som det ska, och det som gör det x-tra roligt med att följa dig i valpningstider är att du är mån om din tik och ser till hennes och valparnas bästa dvs. att hon kommer att få lugn och ro dom 3 närmaste veckorna efter valpningen,du är också nogrann med att det föreligger stor smittorisk, i sjukdomar som vi människor drar med oss detta ger dig ett ännu större plus som uppfödare. Allt sammantaget gör att jag varmt kommer att rekommendera folk att i framtiden köpa valp av dig. Ha det bra och lycka till i framtiden. Mvh Anette Björkman

2011-04-15 @ 13:40:35
URL: http://michaimskennel.se
Postat av: Annica Johansson

Tack snälla Anette för dina varma ord! dom värmer :-)

2011-04-15 @ 14:17:17
URL: http://www.divatorpets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0