dagen före första leverans...

Det är nästan sorg i huset nu när mina änglar ska flytta.. Redan!! fan hur snabbt kan åtta veckor gå ?? jaja jag får va nöjd med att jag har funnit sådanna fina nya vänner som ska ha mina första vita änglar som Divatorpets levererat. Jag önskar er all lycka i era nya familjer och hoppas ni kommer kommer att trivas och sköta er snyggt :-). Bad blev det idag, och det var inte så uppskattat kan jag ju lugnt säga haha. dom försökte hoppa ur badkaret och jag fick nästan ta dom i luften!! trodde ju inte de skulle kunna ta sig med sån kraft riktigt men japp det går om man har viljan.
Mimmi tycker nog det blir skönt att få slippa ha hand om sju bråkstakar, jag kan väl själv tycka att åtta hundar är liiiite för många :-) men som sagt blandade känslor kan jag lätt säga. skönt att inte alla far på en gång. Här kommer en bild på hanhunden Atlas som får sig en torkpause med tjejerna :-)



Sen har jag fått svar från praktikförfrågan som jag ställde till www.sjohagahundcenter.se och jag fick beskedet att jag får komma till henne och praktisera i två veckor närmare bestämt v. 33 och 34. Sååå himla kul det ska bli att få praktisera på en plats som har samma idé som jag vill med mitt företag!! jag förstår inte riktigt hur allt bara kan rulla på ibland och ändå så har jag så mycket personliga "bekymmer".. men men alla steg går åt rätt riktning, och folk som drar ur en massa energi av en är inte värd att bekymra sig för.... Men varför kan man inte bara göra det då? Jaja jag fortsätter mitt rais och så löser sig säkert resten också :-)

i dag är jag djup

Grattis till Sarí som fyllde 19+20 igår, jätte trevligt och som alltid kanongod tårta.


Livet är väl bra lustigt, man kan vara och fara illa hela sin uppväxt till mogen ålder och dååå så finner man sin rätta!!
 Nä det är inte så va=)
Har iallafall väldigt svårt att tro detta. Om nu en man säger att han älskar en kvinna så förväntar jag mig att han menar det, är det för mycket begärt?

Jag är så le på att finna gång på gång misstag som H har gjort, H sa att han älskade mig, men då undrar jag såklart att OM han nu älskar mig så vill jag inte veta vad han göra mot sina fiender.


Det är så trist att gång på gång bli påminnd om hur jag tog tag i detta ;.) varje steg jag tar och varje steg i utbildningen är ett steg i rätt riktninga ;-) som det inte behövde en prövning på de hundar som är kvar.



I dag tänker jag gi ;-)

mms_img59072 (MMS)

I dag tänker jag gi ;-)


Lördag kväll

En härlig dag har det varit, ganska ostadigt väder kan man ju tycka när det går från 18grader och solsken till orkanblåst och sedan klarblå himmel igen.. hmm skumt men ja är glad att regnet ändå höll sig borta :-)
Idag så har pappa och helena varit här och hälsat på och myst med valparna. Ronja har varit här och hälsat på Mimmi och hon vart ju överlycklig som alltid ;-) Det känns ganska bra när man ser hur lyckliga dom två är tillsammans. men hon vet att hon är så jättevälkommen hit när hon nu vill och kan då den vänskapen vill jag inte bryta. :-)
Valparna växer och frodas och det är fullt ös medvetslös från morgon till kväll. men fortfarnande kan man se när dom blir trötta och nästan somnar där dom står.

I dag så har vi sju veckors dag! och det firade vi med en bilfärd bort till flogsta där 8lyckliga hundar sprang så benen nästan korsade varandra :-) här kommer ett smakprov, men fler bilder finns på http://dayviews.com/hundannica/


Välkommen

Får jag presentera Divatorpets A-Diva av Mimmi som är den tiken som ska stanna på kenneln :-)


RSS 2.0