Merry Christmas!!!

hej hopp och nu var det ett tag sen som jag skrev här.. hehe men vi mår fint därav att jag inte har kunnat skriva eller snarare hunnit!! Har ju jobbat och sedan julstökat!! så nu när doppardagen är här så känns det som om vi faktiskt har hunnit med allting!! mys hade vi med nykokt julgröt och rödbets sallad på juleknäcket!! hmm bara syrran min som saknas!!
Men men apropå det så vill jag härmed Gratta min kära syster som faktiskt fyller år idag!! hipp hipp hurra!!! Jag ska inte berätta hur gammal du är för almänheten men det ska bli kul att komma på fyrtioårs kalas nästa år!!! hehe kram jag älskar dig syrran!!
nä nu ska jag gå tillbaka till julstöket!! kram till er alla och en riktigt god jul!!

plusgrader för andra dagen i rad!

och jag har hållit mig hemma från jobbet, lederna och även huvudet känns som om det skulle sprängas... Ingen höjdare kan jag låva.
I går så var vi hos veterinären 13v och allt, vaccinationerna är klara!! visserligen en vecka sen men det gjorde ingenting alls sa veterinären. jobbigt när dom har telefon tid mellan 8-9 på morgonen! då är det iallafall den tiden som jag har mest att göra och jag börjar jobba kl 8 så därför så har det inte blivit någon chans till att jag fick en tid i rättan tid liksom!! hmm nog med bortförklaringar nu... Jo jag vägde dom också i går Lilla Tage väger nu hela 11,5kg och Mimmi har vi på 9,3kg. Dom börjar bli stora nu mina änglar eller var det bänglar?! hehe nä då dom är fortfarande bra och Tage tar för sig mer och mer, i dag så var det han som sa till Mimmi att hon inte fick komma till maten. Jo då dom har två skålar!! men dom vill ändå gärna samsas med den andres skål om jag så säger, men dennes egen skål är man väldigt rädd om. hehe men Tage som sagt har börjat ta för sig mer och mer och har börjat lyfta på benet också!! sen om jag inte inbillar mig så har kulorna trillat på plats också! japp det första är genomgått han är inte krypt!!!! hehe inte för jag trodde det heller men om det skulle vara så att det blir något fel med Tage så är det väl det, de andra sjukdomar såsom höfter (Ginnys), epelepsi (Zorro) och sedan min älskade Texas som var fullt frisk men råkade ut för plötslig spädbarnsdöd! Kan fortfarande inte smälta att han är borta, jag saknar han som bara en som varit i samma situation kan förstå sig på. Jag säger det att jag har ju avlivat både Ginnys då hennes höfter inte orkade med längre, Zorro som hjärnan tog stryk av ep anfallen så han blev ju mer och mer aggressiv och anfallen kom tätare och tätare. Men dom var sjuka!! det fanns en förberedelse som jag kunde göra, jag tog beslutet att släcka deras liv pga att de var sjuka!!!! Jag tror inte på medisinering så hunden inte kan leva sitt liv fullt ut, nä det är väl det som är grejen att Djuren har den möjligheten att få slippa lida och somna in... Och jag känner en idag att jag inte gjorde fel, både Ginnys och Zorro var aktiva hundar som inte hade haft ett värdigt liv om de blev beordrade lunga sällskaps hundar. Men åter till det jag ville ha fram är väl att i morgon den 17dec så är det fyra hela månader sen som min älskling smet från mig, eller togs ifrån mig eller hur jag vill eller kan uttrycka mig.. Jag önskar inte min värst fiende den smärta och det lidande som jag och min familj har genomgått.. Tårarna rinner än idag och nu i skrivandets stund . Det gör fortfarande sååå ont och tankarna kommer ju självklart att VARFÖR!!!!
Nä nu är det tungt igen, nu ska jag torka tårarna och se fram emot den tid jag har framför mig och just i denna stund så ska jag fara och hämta tjejerna igen kram på er alla!! och till Texas RIP min älskling!!


Texas på vattenräddnings träning!!

Idag är det söndag och 15,8gr kallt när jag klev upp idag

oj vad fort tiden har gått!! det har hunnit vara lucia också och idag är det den tredje advent!! Jag sitter nu vid datorn då killarna är på hockey och tjejerna och valparna sover. lugnt och skönt vill jag säga!!
Jag har uppdaterat bilddagboken med en massa bilder hehe  det var ju ett tag sen som jag gjorde det så då blev det hela 247bilder! hehe
Men det har ju blivit lite mindre av data och bildöverföring nu när man jobbar och sen när jag är hemma så finns ju en hel del kvar att göra. hmm vem har kommit på att 24h ska vara på ett dygn?! fattar inte vad den människan tänkte med!! hur ska man hinna med?!
Ja ja vila får man prioritera bort så NÄR jag går i pension så ring inte!! då sover jag!! :-)
Nä nu ska jag kolla mailen också! kram så länge

ooo tisdag idag redan!

hihi i dag så har det gått bra med jobbet också! skönt Bra mår även mina änglar och jag också! förutom min han dårå, hehe men den ska jag ju till läkaren med den 11dec! kram så länge för nu ska jag sova!!

äntligen söndag!!

idag så har jag jobbat på bion i kramfors. kul med lite andra uppgifter och stå och ta betalt för biljetter är ju inte så svårt heller. Fick ju prata skit med massa människor dessutom!! kanon juh!
Annars så har jag inte gjort såå himla mycket faktiskt idag, jo innan jobbet så for jag och simmade en halvtimme!! guud så skönt att få börja med det igen. Det känns så himla bra när man är färdig om inte annat, och sen tycker jag att det är lugnande också vilket jag behöver i en stoooor potion just nu känns det som om jag ska fixa till det här och bli en glad och normalt trevlig tjej igen.. det känns liksom som om det inte stämmer på mig för tillfället men som många gånger annars så kommer det att ordna sig den här gången också.
Doggarna mår bra och dom blir bara bättre och bättre. Tyvärr så måste jag börja dela på dem när dom ska äta nu då Östen fick dela på dem idag. Mimmi högg efter Tages hals enligt Östen då dom stod och åt, så snäll Tage satte sig snällt på sidan och väntade och hoppades på att han skulle få en bit han med! hehe vilken donna va!? Hon skulle behöva flytta till sin foder värd nu, det skulle bli bäst för både henne och även för Tage. Jag hoppas att Gunilla hör av sig i dagarna här och berättar när hon kommer hem... Tiken behöver sin fasta hand och jag vill inte riktigt forma henne då jag vet att det kommer en ny matte som förmodligen kommer att forma henne till det bästa i deras vardag. Så hon är lite av en STOR BITCH just nu men som sagt hon är otroligt lyhörd så jag tror att bara Gunilla kommer hem och tar henne till sig och sin familj så kommer hon att bli en kanon kompis.
Lilla snäll Tage då?! jo han lär sig sina hyss han också, var vi rädda för att han skulle vara lite för försiktig så lurades vi regält!! han börjar likna en bitch han också hihi. Men han har jag en fastare hand på så han är mer lydig eller vad jag ska säga... Nä nu ska jag kolla mailen igen innan jag ska lägga mig till sängs!! kram så länge och sov sött


Sitter här en lördag vid datorn

Alexander och jag har varit och hyrt kungfu panda! och sedan hyrde jag Angel. får se om jag orkar se den eller om man får kolla den i morgon. Jag har pratat med min Linda idag!! åh vad roligt att höra att dom är tillbaka i Sundsvall och att lilla Samuel väger hela 1700gr nu!! vilken jässe va?? och 40cm lång!! hehe nu har han bara 7cm och 500gr kvar för att komma upp i lilla Felicias födelsevikt!! Men men skönt att fått prata med henne idag iallafall och att dom mår bra..
Sedan så sitter jag här som sagt, Östen är och jobbar på bowlingen i Sollefteå ikväll Så jag och Alexander har haft myskväll med massa onyttiga saker och sedan filmer som sagt.
Men jag har också suttit och försökt mig på en logga i photoshop.. här kommer ett utkast!! säg gärna vad du tycker!!





Mm jag vet lite blek men är det inte vitt jag ska jobba med dårå, hehe försvaret är ju kanske inte det bästa försvaret!! för visst var det väl anfallet. eller? hmm får nog kolla hur den ser ut med svart bakgrund som jag faktiskt har på hemsidan också, eller kanske en ram? ja säg vad ni tycker!!
kram för id


Fredag!

Ja äntligen fredag och jag är helt slutkörd!! jag fattar inte riktigt varför jag är så slut och deppig.. Hmm jobbigt men så är det, allting känns tungt just nu och det har det gjort ett tag nu. Förmodligen så är det att tjejerna har varit sjuka och jag inte har fått vila som jag vill. Sen ska vi inte glömma handen heller, för den påminner hela tiden!!
Nä men nu är det dax för lite tv innan sängen. kram så länge

jo då Felicia fick pensilin igen

Dom sög ur örat på henne och gjorde odling, sedan fick vi ett resept och ett åter besök den 18december. Nu håller vi tummen att allting går bra så vi kan fira jul med friska och sunda barn... Jul ja!! vet du att det bara är 21 dagar kvar till det är julafton!! hur kan tiden ha gått så fort?? hmm önskar jag hann med mig själv och mitt liv just nu, men det känns tungt idag och igår och ja jag hoppas allting ordnar sig nu när tjejerna ska till dagis i morgon och jag till jobbet, sen ska jag till klubben i morgon kväll på instruktörs möte!! kommer ihåg det just nu iallafall hehe... nä då jag ska dit och jag hoppas att Östen håller sig hemma då så jag slipper ha tjejerna med mig iallafall. men vi får väl se hur det blir med det.
nä nu är det bäst jag börjar med maten!! kram så länge!! jo bilddagboken är uppdaterad idag!!


Idag ska vi till Sollefteå och öron

Äntligen så ska vi till sollefteå och kolla Felicias öron, ja doktorn sa att dom skulle kolla Evelina också på en gång när vi liks är där. Hoppas det vänder nu och att tjejerna blir bra så jag kan åka till jobbet igen. Ronnie blev sjuk så han följer inte med hmmm. trist att åka själv men men vad gör man inte hehe. nä jag ska väl packa ihop lite och sedan fara. kram så länge!!


Grattis till Tage och Mimmi som blir 11veckor idag!!

ja grattis till er andra också men ni är såååå många så jag kan inte alla namnen heller hehe. Men grattis iallafall till Tågabo M-kullen!! och idag så har vi haft vägning på morgonen! och Mimmi väger 7,3 dagen till ära! och Tage ligger på8,5kg!! hmm dom är inte tjocka men dom väger en del ändå!! idag ska vi ha lite kloklippning och borstning också, klorna växer som gräs!! men det är ju bra att man kan klippa dem en gång i veckan så dom blir van det. Mimmis fodervärd mailade igår och berättade att hon blir kvar tills straxt innan jul!! så Mimmi blir kvar ett tag till!! hihi bara mina hår som blir gråare!! nä just det ja, jag är ju blond så då blir jag inte gråhårig!! hehe ibland är det tur man är blond juh!!
nä nu välter valparna hallen tror jag så det är dax att släppa ut vilddjuren igen !! kram så länge

Hejhopp igen!! nu sitter jag här och hundarna har varit ute, jag har ringt läkaren om mig själv, jag har gett tjejerna gröt, uppdaterat bilddagboken!! hehe snabb och effektiv är man ibland!!

Jag sitter och tänker på hur fort tiden går när jag tänker på mormor som gick bort för 15år sedan idag!! hmm känns konstigt för det känns som om hon fortfarande är med oss, och jag tror faktiskt att hon är det, hon sitter nog ovanför mig och förbarmar det jag gör då jag slarvar :-) eller varför jag inte skämmer bort mina barn och hundarna!! dom rår ju inte för att dom fick liv juh!! så skäm bort och ge en massa onyttigheter, det var hennes motto. Jag tror också hon gråter när hon ser hur Felicia fått lida med hennes öron, och all medicin som båda har fått under deras korta livstid som har gått. Berättade jag att tjejerna har nått upp till högkostnads kortet på Apoteket nu, så vid ett år och tre månader så har dom nått upp till att få rabatterad medicin!! vad sägs om det =) ? själv har jag aldirg nått upp till den gränsen! hmm och jag är några år äldre

hihi näää inga trista tankar längre, nu har jag beklagat mig igen hehe. men det går snabbt över. hehe Så mycket som jag har att leva för nu och i framtiden så har man inte tid för deprisioner, Kan ju erkänna att det är jobbigt just nu när mamma har bestämt sig för att överge norrland!! och flyttar tillbaka till söder. och Strängnäs!
äh nu blev det depp igen!! lägg ned va!! bäst jag slutar skriva nu, ha det bäst så länge!

Nu är det kväller! solen har sjunkit brasan har tänts, barnen sover och Östen har farit på Bandy, Bara jag och vildarna vakna, eller näää bara jag vaken här hemma. Dagen har som ni förstår varit en av de mindre bra dagarna. Så kan det va när man har en hand som är svullen och öm och ryggen gör sig påmind och jag mår allmänt piss.... hmm jobbigt värre skönt att det är kväller så man får sova lite. Kameran ville inte alls med mig i dag så jag måste in på dollar i morgon och köpa lite batterier om jag inte far till foto affären. Klockan 11 så kommer jag och hämtar bror och Emma så ska dom följa med till Sollefteå. Ska fara förbi pappa och Helena när man ändå är i krokarna, och sedan får vi se om det blir ett varv på stan.. Lite myspys väder hoppas jag på. och ett par någotsånar pigga tjejer också såklart. Nä nu ska jag kolla lite på tvn innan jag somnar. kram så länge!!

RSS 2.0