Ok det blev en tvåa! men men nu har jag min tvåa iallafall.. här kommer kritiken

mycket stor, maskulin, ganska bra huvud form, konvex nosrygg, snönäsa, tillräckling hals, bra manke, något lång länd. balanserade vinklar fram och bak. bra benstomme och tass. bra bröst korg. mågot mjuk rygglinje, lite brant kors, tydlig brun schatering på öron och rygg. rör sig med ganska bra steg någont lös armbågar, trevlig mycket livlig.
domare var Jesper Andersson




Vad kan man säga om dagen då? Jo personligen så är jag nöjd. men tävlingsmännískan i mig säger att jag ville ha mer.. men men hade jag inte varit tävlingsmänniska så hade jag förmodligen inte kommit där jag är idag heller. Det är väl helt enkelt en del av min personlighet, eller ??
Fast jag är i ärlighetens namn NÖJD! För med en tvåa så kan jag fortfarande få ett brukschampionat! jag har förmodligen extriör så det räcker till då korningen kommer och knackar på.. Ja för det är det som jag satsar på som hårdast. en frisk och sund hund med en skalle som ingen någonsin ska kunna klaga på.. Mentaliteten är den absolut viktigaste delen i det arbete som jag tänker genomföra.
Dessutom så är Tage bara unghunden ännu och hinner säkert växa på sig en del tills korningen ligger för dörren.
Sen är det ju alltid så att olika domare kan ge olika kritik också, så nästa domare kan ju tycka att Tage är jättefin, och ser kanske igenom honom och ser in i hans hjärta och hjärna, han kanske ser hur vacker insida Tage har. När tjejerna tex sätter sig på han när han ligger och sover, det han gör är att han tittar på dem och slickar lite på dem. När han sedan tröttnat så reser han sig och går iväg och lägger sig någon annanstans.
Tågabo Mirakel Tage den vackraste individ på jorden!

Åsså är den första Appelltävlingen bokad!!

Igår så fick jag en utmaning av Roger och Loka att komma till Strängnäs och tävla appelltävlingen den 24april!! Så på den vägen vart det!! idag är jag anmäld och betalningen likaså.. så nu är det bara till att sätta igång att träna igen!! hmm vänta lite!! -25grader idag!!! hmm inte någon träning idag heller...
Får hoppas på snabba väder förändringar så man får lite spårmarker också... hmm
jaja får hoppas att inte det smälter snabbare i Stränkan än i Kramfors! nu håller vi hårt i tummen!! hihi Ska bli kul att fara och tävla i Strängnäs, få se om man fortfarande känner någon på den klubben. ;-) menmen skönt med en minisemester iallafall..
På lördag är det utställnings dags. Tage ska ställas. egentligen så skulle jag även ha Mimmi med men hon har gått på medicin och karensen hindrar oss från detta.. Så det blir bara Tage och jag! så håll tummen hårt för att det går bra också.. kram på alla som läser här!!


Ja då är man här igen

Vissa gånger så går det ett tag mellan gångerna men jag har ju både bilddagboken och facebook som uppdateras nästan dagligen!
Vad som är nytt sen sist är att jag har börjat simma!! och så äter jag sallad till lunch och har hållit på i två veckor, tre i morgon!! ja och det fungerar, vågen visar att jag går ned ett kg i veckan så snart så är jag i kavajerna igen!!
Sen kan ni nu börja kalla mig för reportern!! hihi jag har nämligen börjat jobba som reporter för tidningen Nrespons och är alldeles ny så jag har inte hunnit prova ännu så jag kan svara för hur det går. men jag har områdett kramfors och sollefteå! så nog ska jag få det att rulla alltid!!

Har nu bokat upp kramfors folketspark den 4mars då jag och Ingalill från enjo kommer att hålla till där mellan 19-21 så om du är intresserad av vad vi ska hitta på så är du välkommen!! men tala om vilka som kommer så jag har fika åt er.. Jo sa jag att det blir en hemlig gåva för den som tar med en vän??

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva just nu men i kväll så är det simning igen!! gogogogo

sjukstuga här

Östen ligger sen i lördags i magsmärtor hmm stackars älsklingen min. Evelina hade feber i går men verkar bättre redan idag så vi får se hur em ser ut.
Men glatt är att jag har anmält mig och Tage till IPO lägret som äger rum i sollefteå mellan den 12juli tom den 17juli.. sen på söndagen den 18 juli så är det en skydds/ipo tävling i samband med lägret!! kanske om man har mål att man kan debutera redan då?!? ja vi får väl se, nu ska jag få låna bok av Linda om skyddsarbetet så kanske man får lite mer inblick i det hela innan kursen.
Vi har anmält oss även till utställningen i Matfors den 27februari och där kommer jag att visa både Mimmi och Tage. Debut för utställning!! så får vi se om även dommaren ser skönheternas innsida hihi.. nä jag hoppas bara på en tvåa iallafall. nä fel ordval jag hoppas såklart på en etta på båda men nöjer mig med en tvåa..
Annars så rullar livet på som vanligt, idag så vaknade vi med -27 grader och kylan verkar inte vilja ge med sig heller... vargavintern är här igen..
nä nu ska jag försöka göra någonting nyttigt också. ha en jättefin dag allihop!

RSS 2.0