glad första advent!!

och nu så var det ett tag sen som jag skrev här visst. Så vad har hänt då? hmm jo i fredags så var jag hemma med sjuka barn.... och sedan i går så fick jag ha julstök! så nu är det fullt med jul gardiner, tomtar. stakar och stjärnor i huset, och ute har östen fixat med lampor och granen!! såå himla fint är det. Problemet är som alltid BLOMMORNA!! Vad gör man med blommorna som inte längre får plats i fönstret som dom stått i den senaste tiden? hmm till min räddning så kom brorsan och Emma upp tillsammans med mamma som var här i helgen. och då fick dom lite blommor med sig hem hehe det var ju bra... synd att slänga juh. fast dom där pelagonerna  dom fick titta ned i soptunnan..
Idag så har jag storhandlat, det har bakats lussekatter och sockerkaka. Eftersom vi har sjuka barn så blev det inte någon julmarknad och skyltsöndag för oss idag :-( Att tjejerna är dåliga har väl inte någon missat men att Alexander också har vait sjuk idag var otippat.. Men så var det, så vi bestämde oss för att vi tar en lugn hemma söndag och sen for Östen med Alexander ned för fyverkerierna som var på stan. Men då stannade jag och tjejerna hemma så dom fick bada.
Gunilla har hört av sig igen och hon är fortfarande nere i jönköping hos sin farmor och kommer nog inte hem förrän till jul. Men men skönt att hon hört av sig iallafall så man vet att lilla Mimmi får komma hem till henne.. Hehe Jag tycker hon är stört skön Mimmi!! kaxig och tuff men med en fast hand så kommer hon att bli en kanon hund.. och till dig Gunilla säger jag bara att Ja hon är tuff men jag tror på dig och du har mycket hjälp att tillgå om du behöver. Även Sandra har sagt att du närsom helst får fråga henne också... Så du sitter lugnt. sen är det väl bara 15mil härifrån? ett sten kast om man ska träna och jobba hund.... hehe
nä nu ska jag kolla lite mail igen. ha det såååå bäst allihopa!! kramizz Jo bilddagboken blir uppdaterad i morgon igen!!

hehehe nu är det visst fredag igen

åh vad tiden går fort! och jag hinner inte ens med att kolla mailen heller längre.. Hmm måste börja omprioritera lite kanske? hmm Vad ska vi omprioritera då? Tjejerna? näääää. Hundarna? hmm nääääääääää. Gubben min eller Alexander då? ?? ??? NNNEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ Hmm så då får det bli huset!?? om jag bara kunde det ändå, Nä jag får helt enkelt försöka klona mig eller kanske göra dygnet ännu längre än dom 36h som redan är efter att jag började jobba igen .... Japp jag är kvinna och då har jag rätt att ta ut 36h per dygn!! Några rättigheter måste även jag ha tycker jag.... Hur ska man annars hinna med? osså är det jul snart också!! hmm jag hittar inte någon annan lösning än de tidigare nämnda.... så så får det bli. Har du några invändningar så kan du maila dem dirrekt till skräpposten, den läser jag inte heller så det så.
Nä nu vaknade tjejerna så jag få ta tag idem och ge lite lunch!! ha de så länge så hörs vi sen! kramizz
jo jag ska ttill läkare och öron på sollefteå på tisdag med tjejerna så jag hoppas vi finner ett slut på detta lidande som dom stackarna bär....

Dagens bild beskriver hur två ettåringar äter gröt!! say no more!!

ups idag så är det Söndag!!

hmm helgen gick fort!
Lördagen tillbringade jag och hundarna i skogen! vi åkte först till klubben då Provapå kursen var på listan. Tage och Mimmi följde med och blev mycket uppskattade och underhållna.. Allting gick jättebra inga som helst rädslor eller annat förutom den där bilen som började hoppa och skälla på oss när vi gick förbi!! men matte sa bara att det var Rottor i bilen och att dom inte är någe faliga alls!! Det brukar stå hoppande och skällande bilar på klubben hehe..
idag så är det söndag och jag har haft storstädning!! hmm
nä nu orkar jag inte skriva mer, håller på att ladda bilddagboken och den stannar visst när man gör någonting annat på datorn. Dessutom så verkar jag bli utslängd rätt som det är, måste vara nordanvinden som är på besök"!! kram iallafall!!

äntligen fredag

hihi många som säger så och nu gör jag det också, jag var på återbesök igår till dr norrby och han beordrade mer örondroppar till båda tjejerna. och sedan ett återbesök till i nästa vecka. Hmm fick höra om en spruta idag som ska förebygga öron barn!! konstigt att jag inte har fått den sprutan. Men men jag får höra i nästa vecka när jag ska tillbaka till doktorn och visa upp tjejerna. Dagis får dom iallafall gå till enligt Doktorn så på måndag så blir det en mer normal dag mot vad jag har haft nu i två veckor. Hoppas bara att tjejerna och även Alexander får hålla sig friska nu!! peppar peppar ta i trä!!
I dag klockan halv två så ska jag till AnnaSara på komvux och höra om en distans utbildning inom webdesin!! jättekul!! Kanske att man kan utveckla och bli någonting mer än hemma byggare!! hehe får väl se vad som händer!!
Valparna gör fortfarande livet vilt här hemma, hihi Dom är för härliga dom små spektaklen. Men jag har fortfarande ångest för Mimmi!! det känns som om hon kan bli hur bra som helst i rätta händer! Så jag får hoppas att jag satt henne i dessa.. Men men man får ge det stöd och peppring som behövs så ska det nog gå bra. dessutom så är hon ju nästan VIT också!! hehe Jo bilddagboken är uppdaterad igen!
nä nu ska dom ut igen vad det låter som!! kram så länge

Torsdag kväll

och tjejerna ligger, visserligen så jollras det en hel del där men dom ligger iallafall! Alexander tycker väl vi är mycket tråkiga som tycker han också ska ligga vid den här tiden då det är skola dagen efter, så där sparkas det en hel del i väggen för att irritera eller någonting som gör att han ska få komma upp igen, hmm men men synd grappen men regler är regler och det är du som är trött i morgon!!
nä nu så ska jag kolla tvn lite innan jag slaggar, kram på er alla

Guud så skönt

Gunilla har hört av sig nu och hon har inte ångrat sig! Hon sitter på ett sjukhus nere i Jönköping då hennes Farmor är sjuk som hon sa tidigare, Men men nu har jag slutat tjata på henne och Mimmi bor självklart kvar här tills dom kommer hem!! Hon är ju inte i vägen heller liksom. Det kommer att bli otroligt tyst när hon försvinner till Östersund men mer tid till Tage och det är ju såå jag har planerat också. Mimmi ska ut på foder och thats it!!
Idag så är det torsdag så då är det hämtning av Alexander! Skönt när han kommer hem då är hela familjen samlad igen. Jag ska på återbesök med Evelina idag till dr Norrby, gissa vad överaskad han ska bli när han ser att Felicia är den som har öronfluss nu, äh föresten så är han väl van vid mina tjejer nu..
Nä nu ska jag försöka hitta några bra kort som jag ska sätta in i skallet som en julhälsning och även till Vita svepet också om dom nu vill ha någon julhälsning där. Till minne av Texas fick ju inte komma med i förra nummeret av Vita svepet men det sa dom att den skulle komma med nu. Jaja vi får väl se, tacka vet jag Clary och skallet då man får med bilder ibland. Men däremot så den rasspecial som jag fixade till då när Texas var liten och skickade in till skallet och där även en presentation av Texas dom kom inte med i skallet! hehe kanske ska börja ta detta personligt eller? Nä då jag är inte arg på någon bara lite diskutioner med mig själv och dom som vill läsa hehe. Och nää jag ger inte upp så lätt. jag ska skicka in material. och vem vet kanske att julhälsningen kommer fram iallafall. kram på er alla och ha en skön dag!!

Onsdag idag

Mimmi är kvar och jag har försökt att nå Gunilla för att få höra så hon inte har ångrat sig. men inga svar, jag hoppas att  inte det har hänt någonting som gör att hon inte kan ta Mimmi hem till sig. Hmm man får hålla tummen, de där fodervärdarna som man känner skulle kunna vara något dom växer ju inte på träd dirrekt. Men men inte måla han på väggen ännu, förhoppningsvis har hon bara inte fått mina meddelanden eller att hon av någon anledning inte kan svara.. men jag hoppas att hon hör av sig snart annars så måste jag nog börja kolla runt igen..
Doggarna mår bra iallafall och det är fullt ös medvetslös hihi Härliga med valpar är väl att det är verkligen fullt ös!! sen så somnar dom pladask och när dom sover så kan nog en jordbävning bara väcka dem hehe. mysiga värre!! fler bilder kommer i bilddagboken idag på mina ufon! hehe dom ser ju för lustiga ut nu innan dom växer in i öronen..
Linda ringde i går och berättade att operationen har gått bra och att man har börjat mata Samuel igen, så nu håller vi tummen och tassar att det får fortsätta i den riktningen....
I går så kom Evelina in under den stationära datorn och klickade på den röda lampan under skrivbordet och klick sa det så slocknade alltihop!! japp jag startade upp den igen eller rättare sagt så försökte jag starta upp den igen men icke sa nicke, det blev en återställning av datorn igår!! hmmm den går ju snabbare visserligen nu men som vanligt så är den tom och man får programera in alla program igen och alla bilder som jag inte har bränt har jag förlorat. tur är ju att Sandra lurade in mig i bilddagboken så jag kan ta hem bilderna därifrån iallafall... men det är inte sååå kul ändå... hmm det tar ju ett tag innan man får in alla program som man vill ha och behöver på datorn...
Men men idag är det en ny dag och jag får helt enkelt låta bli den stationära datorn när tjejerna är vakna.. man ska väl lära av misstagen va? hehe ha en jättefin dag iallafall kram på er alla där ute i cybervärden

I dag så går jag på Alvedon, jag föll ju eller halkade i helgen och hamnade på ryggen och det har liksom inte gått över ännu, det gör ont när jag tar djupa andetag eller när jag rör mig med musklaturen kring dessa områden. Så idag så orkar jag inte med smärtan längre... Så då kom alvedonen fram, hoppas det snart går över för tålamodet är ju inte riktigt som man brukar ha det. Men men det finns alltid dom som har det värre!! kram så länge

Tänk så fort tiden går!!

Idag så är det tre månader sen som min Texas gick vidare!

RIP min kärlek!!

Men glada nyheter är ju att idag så blir mina nya stjärnor 9 veckor!! lite bilder har såklart publiserats i bilddagboken! och här kommer två stycken bilder på kamphundarna!!


Jag har vägt dom idag också!
Så Tage väger 6,2kg
och Mimmi väger 5,4 kg


Felicia ska idag till läkaren igen! :-( tredje gången gillt, eller? Hur länge ska en liten kicka behöva ha ont egentligen? en och en halv vecka har nu gått och tre läkarbesök! hmm när ska det sluta? Felicia har att det rinner ifrån båda öronen idag! så banne mig om inte hon får hjälp nu, hon gråter och vill inte ens gosa med någon annan än mamma såklart. fast då slåss hon också, dumma mamma som inte kan få bort det onda!!

Nu är vintern här!!

kolla bara vilken syn!!

Tycker man inte att detta är mäktigt så vet jag inte vad ! jag gillar det iallafall den första snön har falligt i tre dagar och hela natten inatt så nu har vi tio till femton cm snö!! åh tänk om tjejerna fick vara friska så vi kunde gå ut och ha lite snökul... Men vi hinner nog, det ska bli såå kul att få ta dem i pulkan i år.. Lite bilder på valparna som fryser magen i snön kommer i bilddagboken under dagen.
I går så klippte jag tjejernas luggar och så här blev det!


Felicia på den övre och Evelina på den nedre bilden! :-)


hmm

Nu när det har snöat i tre dagar så börjar det bli dax för vinterhjulen va?! hehe jo då vi har inte hunnit bara! men nu när det är helg så tänkte Östen svicha om dom nu på morgonen. och hör och häpna men hjulen är borta!!! hmm skumt värre men borta som vinden, solen, baden mm mm mm mm ja ni hajjar säkert! Så nu är Östen på väg ut till Doris för att se om han kanske har lagt in dom i hennes garage eller så. annars så är dom nog stulna!!!!!!!!!! vem i heligaste vill ha några begagnade hjul kan man undra.. synd att man inte har målat dom i chockrosa eller så då skulle dom förmodligen ligga kvar men om dom inte gjorde det så skulle dom synas om man såg dom på stan,,, men men inte någon färg på dem tyvärr.
Gunilla som skulle hämta lilla Mimmi idag är i jönköping hos sin farmor eller vem det var som är dålig. så Mimmi blir kvar ett tag till. Får väl se hur länge men ett tag iallafall.. Så då hinner man ju fota mer och mer hehe. Det som är trist bara är ju att de här hemma blir så fäst vid henne allehop och då blir det liksom ännu svårare att skiljas från henne. men men så kan det gå om inte haspen är på.. Snön yr ner som om det skulle va jul!! men det är ju faktiskt hela 40dagar kvar!!
japp nu börjar nedräkningen, dom första julklapparna är faktiskt redan inslagna!! :-) nä jag brukar inte vara så förberädd men nu när man går hemma igen med sjuka barn så blir det ju så att man får göra det som kommer fram och jag hade ju köpt några julklappar så då kan jag ju lika väl slå in dem. hihi Nu när det snöar så längtar jag tills jag får ta fram jul gardiner och julstakar och stjärnor!! och framförallt när alla andra gör det så blir det så fint!! men det är ju ett tag kvar som sagt!!
nä nu ska jag gå ned och äta lite lunch !! får höras senare kanske ni får någon bild idag också hehe
Mina tankar finns hos dig Linda och familjen!!


Liiite nostalgisk blir man när man ska sälja någonting som har betytt massor för mig!! tjejerna bryr sig förmodligen inte men mamma gör hmmm här kommer bilder på de som ligger på blocket idag!!

tjejernas första overall!!
och sen vaggorna som Mammas ex gjorde till oss!!
 

Jaha nu är jag här igen!
Och jag vill bara tala om att jag håller på att få på vinterhjulen nu!! jippi!!
Dom fanns hemma hos Doris!!
Skönt att slippa köpa nya sådana nu!!

tacka vet jag bra barnläkare!!

I går så var vi och visade upp döttrarna till dr Norrby. Han kollade allting på tjejerna som vanligt och konstaterade att Felicia har inte öroninflammation utan hon har blåser i hela svalget och munnen, Evelina däremot var röd i öronen.... Hmm att man ska behöva gå dubbelt för att få en bra läkarvård. Eller är det meningen att man ska behöva vänta med att gå till läkaren med tjejerna om inte Jonas Norrby är där?? hmm känns ju lite desperat att jaga läkare också hehe jag har ju gubbe som jag är nöjd med!! ;-) så pensilinet tog vi bort och istället ska jag ge full dos med alvedon supp och sedan Befon tror jag det hette, en inflammationshämmande, febernedsättande och smärtstillande medicin till lilla Felicia. Evelina fick örondroppar och alvedon supp! såå skönt och lugnt det blev så fort medicinen börade värka!! Så inatt så har jag fått sova iallafall några timmar istöten!! jag har bara varit upp fyra gånger på hela natten!! det du!!
skönt att medesineringen som Jonas gav oss hjälper, det är så himla jobbigt när tjejerna är sjuka, dom kan ju liksom inte säga vad det är som är fel eller gör ont. och sedan den där blicken som säkert alla mammor och pappor känner igen att -TA BORT SMÅRTAN NU! -DUMMA MAMMA! Huwwa vilken tur att dom inte kan prata kanske!! Hehe I dag så snöar det igen och det är snorhalt!! så kör försiktigt alla ni som är ute på vägarna.
I morgon är det Lördag och den dag som Mimmi ska fara hem till Östersund!! hmm lite jobbigt känns det men det är ju iallafall min hund och jag kommer att ha koll så allting blir bra, Gunilla som fodervärden heter fann jag tycke för dirrekt så jag tror nog att allting kommer att bli kanon!!
Linda har jag inte pratat med idag så där vet jag inte riktigt hur det är men Mina tankar finns där!!

här kommer en bild från idag!!
Mimmi Maräng! 14nov
är hon inte söt min lilla Mimmi så säg?!

läkaren klockan 13.45

Idag så ska vi till läkaren med tjejerna, nu har Felicia ätit pencilin sen i måndags men ändå så är både hon och Evelina dåliga ännu... liiite less på att gå hemma med sjuka barn nu. Men vi får hoppas att doktorn kan göra någonting eller tala om vad jag ska göra! jag måste få sova snart!! hmm
Alexander har visst också ont i magen så han kommer väl i kväll han med till sjukstugan! hmm stackarna ... Tur att man är kvinna så man inte har tid att vara sjuk !! eller hur förklarar vi annars att alla är sjuka förrutom jag?
nä nu ska jag kolla blöjjor igen hehe kram så länge

Japp välkommen till sjukstugan!!

I torsdags så blev jag hemma med tjejerna som då hade magfluss vad jag tror. I måndags så är Felicia fortfarande dålig så vi går till doktorn med båda tjejerna och Felicia har öron infalmmation, Evelina var feberfri den dagen såklart och var jätte glad och skrattade till doktorn. Han fann Evelina frisk som en nötkärna.... Tisdag så är vi vakna hela natten igen då evelina inte kan sova. Hon vaknar med en morgon temp på 38.5 !! japp frisk som en nötkärna va?? Men men med alvedon så gick det med. I går kväll så kom Östen hem och mådde dåligt, såg ut som sju svåra år. :-( hade inte ätit på hela dagen och inte ville han ha när han kom hem heller.. stackars min älskling...
Idag så stannade Östen hemma med feber och allmänt dålig.. Evelina har fortfarande feber och Felicia är ju hängig för pensilinet.. Härliga dagar!!
Men jag, Mimmi och Tage mår iallafall jättebra!!! Bus i stora lass!! Mimmi är en riktig bitch!! hehe en störtskön tjej som kommer att bli en kalas pingla!! Mentalen på den bitchen är inte någon som kan ändra på kan jag tro och hoppas såklart. Såå himla skönt att veta att man lämnar iväg en bra hund!! Tack Sandra för den fina tiken!!
Jo då Tage han är kanon han också, inte lika tuff som Mimmi men en hund som jag kommer att bli riktigt nöjd med! Människor älskar dom båda och barnen likaså. Tycker lite synd om tage som inte får vara ifred så mycket för tjejerna som kommer och gärna vill sätta sig i knä på han, hehe ser rätt kul ut kan jag säga. Tage ligger och sover lugnt och stilla i köket fast både maskiner och barnen väsnas. :-) Han är lugnare än jag är van vid men det kan ju vara skönt att inte behöva bli gråhårig när man ska träna heller för en gång skull ... hehe Kampen och godishundar är dom båda två så det kommer att bli kul att träna dom båda två tror jag.
Linda och Mats!! ni har nu gett mig tillåtelse att skriva att det är er jag saknar och tänker på!! Jättegrattis till er lilla Samuel som kom till världen natten mot den 21oktober.. med ynka 1095g och38.5cm!! Vi håller tummar och tassar för att allting ska rulla på så ni får komma hem snart!! vi saknar er massor!!  Linda!! Tage finns iallafall kvar även om han blivit större när du kommer hem, och mimmi får vi ju träffa i östersund när vi far ditöver och tränar :-) kram på er alla!!
jo bilddagboken är uppdaterad idag igen!

japp då sitter jag här igen

Evelina har sovit riktigt illa inatt igen. två tidigare nätter har vi fått gå upp så hon inte ska väcka de andra barnen, men inatt så var mamma såå elak att jag gav henne bara nappen igen och igen. en gång i timmen vaknade hon stackarn.. Måste ha ont hon också men det syntes ju ingenting hos doktorn i går.  Felicia däremot känns redan bättre, hon sover iallafall hihi men hon är ju medicinerad så då vet man ju att det blir bättre. hoppas bara att jag slipper gå till läkaren igen med Evelina, men den som lever får se...
Mina tankar ligger ännu en gång hos min vän och hennes familj! hoppas det blir bra snart!
Bilddagboken blir just nu uppdaterad med resten av bilderna från igår. hehe det hann ju bli några stycken! men vilken tid det tar att ladda upp 132 bilder ska du veta!! Idag så blir vi mest hemma kan jag tro då barnen inte verkar så pigga ännu så är det kanske bäst att hålla sig inne. Men Eva funderade på att komma och klämma lite på valparna så vi får väl se om jag får lite sällskap :-)
Nä nu ska jag kolla lite till på datorn och hoppas att bilderna laddas upp snart! kram och ha en bra dag!!

Japp idag så är det Måndag den 10 november!!

och Tage och Mimmi har flyttat hem!! Äntligen!! Så fullt upp har jag med att ladda upp bilder för det har blivit många kan jag lova. Dom laddas i nu läget upp till bilddagboken så gå in på galleri och bilddagboken så ser ni dem!! eller länken här http://hundannica.bilddagboken.se 
här kommer ett smakprov
Tage 8veckor

Möt Mirakel Tage! Han kommer att bli min träningskamrat framöver och våra mål är "som vanligt" höga!  Men om våran träning får du läsa om på hemsidan. sedan så har vi här våran prinsessa Mimmi Maräng!

mimmi maräng 8veckor

Hmm suddigt vart det men ändå!! snygg är hon ändå! Mimmi kommer att bo hos en fodervärd i Östersund, där hon kommer att tränas av en tjej som heter Gunilla. Gunilla kommer att rapportera till mig så jag kan uppdatera hemsidan om mimmi också!!
Vad har annars hänt i helgen då? öh jo tjejerna har ju varit dåliga sen i torsdags och idag så gick jag till läkaren med dem och det visar sig att Felicia har öroninflamation igen. suck stackars barn, nu är det kovepenil igen...
Sedan så i lördags så jobbade jag på folkets park där dom hade metalööööh vad det nu hette. hårdrock för mig.. men bra för den delen. Jag jobbade i garderoben och hade en trevlig kväll i nattens uteliv hehe. Men sen i söndags så var man som bakis igen. hehe och jag som trodde man blev det av alkoholen men icke sa nicke!! nä det är så här.. att om man inte sover och sedan är uppe för länge så blir man bakis!! så är det!!
nä nu ska jag kolla tvn igen och se om någonting bra kommer på den! kram så länge!!

nu så är det fredag

och jag är hemma med tjejerna idag med. Evelina vaknade kl 02 och sedan kl 4.30 godmorgon älskling kunde vi säga när Östen kom ned :-/ vet inte om han eller jag var tröttast men han ska ju jobba vilket jag inte ska då jag blir hemma idag också med mina sjuklingar..
Fredag idag iallafall och ï morgon kväll så är planen att jag ska jobba i parken mellan 18-02! Det blir ju spännande vettja! gå ut i helgen också Anna ! visst är jag duktig? men den här gången så får jag betalt för det dessutom hehe Hårdrock är kanske inte den musik som jag diggar bäst men allätare är jag ändå så jag ska nog stå ut. hihi

Hmm inte är det bättre inte nu har Felicia 39graders feber stackarn. possitivt är väl att hon inte orkar vara så grinig nu.. hmm elaka mamma!! så får man väl inte tänka heller, Nä förlåt men man är liiite trött nu på griniga barn som gör att hela huset stinker!! men men jag älskar dem ändå, de är ju ändå det dyrbaraste jag har. :-)

blev hemma idag

hm började i går då Evelina spydde i går kväll. natten har varit mycket grin men ingen av dem var febriga i morse så jag gjorde iordning oss för en dag på jobb och dagis. Det sista jag gjorde var att ge tjejerna välling medans jag gjorde mig iordning det sista. och när jag väl kommer tillbaka till vardagsrummet och ska ta tjejerna till hallen så kräktes Evelina igen. :-( Sagt var gjort så jag kunde ju inte gärna gå till dagis med henne då rå. så det blev telefonsamtal istället till jobbet, dagis och även försäkringskassan. Straxt efteråt så bajsade Felicia ned sig!! och det var inte måttligt heller. härligt med sjuka barn!! 
hmm så nu sitter jag här och orkar inte riktigt  ta tag i någonting heller. så då blir det ju datorn såklart.. Kollar runt på bilddagböcker och bloggar för att se om någon har lika trist som jag.. hehe
nä nu ska jag ta och byta blöja igen!! kram så länge

hallå där

Jo ni förstår att idag så är det ONSDAG och jag har totalt förträngt medlemsmötet som är ikväll på klubben. Grejjen är ju den då att jag har haft lite annat att tänka på den sista tiden, dessutom så spydde Evelina upp sin välling i kväll så jag hade inte viljat fara iväg ändå.. men men faktiskt så glömde jag bort den totalt.
Men men sånt e livet
Dagarna minskar och jag bara längtar tills mina vovsingar kommer hem.. Just nu så sitter jag här uppe och kollar mailen och gubben min sitter nere och kollar tvn.. förmodligen så är det väl någon sport att glutta på hehe. Mamma hörde av sig idag och det verkar som hon börjar få hemlängtan! skönt tycker jag och hoppas på att hon finner ett jobb som hon kan jobba med så hon kan flytta hem igen.  nä nu ska jag kolla mer på datorn och sen kolla tvn! bonde söker fru och sedan är det persbrant!! hehe nice kvällen är räddad!!
kram så länge

hihi

idag så är dagarna räknade må ni tro!! hehe snart så!! kommer vilddjuren hem!! hehe
Idag är det onsdag och en dag som går i arbetets dag, huvudvärken har faktiskt försvunnit (peppar peppar ta i trä) men just nu så känns det riktigt bra. Tydligen så har det blivit nederbörd inatt men ytterst lite av det vita som ligger kvar och mindre lär det bli när det ska bli sommar värme idag!! ja en sex plusgrader iallafall!!
Vi mår iallafall bra och lever livet! pratade med min vän igår som var hemma på besök!! jättekul att allting går såå bra..
nä nu är det dags att sätta lite fart!! kramizz

i dag har jag gått tidigare från jobbet :-(

Har fortfarande en hemsk huvudvärk som inte verkar  vilja släppa. den började juh i lördags natt när jag och Anna var ute, nä då jag var inte fuller.. Vi dansade och hade allmänt trevligt No comments var de som spelade och dom var riktigt bra. Men när klockan började närma sig ett tiden så kom huvudvärken och sen dess har den hållit i sig. hmm ska väl inte klaga när jag inte tar några tabletter heller, men jag brukar inte ta medicin i tid och otid och oftast så går huvudvärken över av sig själv. Men men inte denna gång tydligen :-( Så jag gick hem två timmar tidigare än jag slutade då jag kände att jag inte får någonting gjort ändå. allting som jag gjorde i sista timmen blev fel och fick göra om, så då kände jag att det nog är dags att tänka på refrängen. Jo när det bara ekar i telefonen då man pratar i den och man har ett jobb som går ut på att prata i just telefonen så gjorde ju inte det saken bättre.
Så nu sitter jag hemma och har satt tjejerna i badet inna de ska i pyamaserna, härliga tjejer jag har. Dom skrattar och plaskar på varandra och sedan skrattar dom igen hehe ni skulle bara höra dem..
Åh vad jag känner att jag tjatar nu men åh vad jag längtar tills Tage och Mimmi kommer hem, Gunilla får komma till kramfors och hämta henne så hela familjen får kramas med henne innan. Jag har redan separations ångest men men så är det, jag kan inte ha två hundar här hemma så länge vi bor så här som vi gör.
nä nu ska jag kolla till tjejerna igen. kram så län

Åh nu är det snart en vecka kvar!!!

Jippi!! och jag ska hämta hem båda mina vita änglar om en vecka ja i morgon dårå!! men ändå, sååå himla roligt ska det bli att få hem mina ja som Sandra beskriver dem så är det bara ett riktigt kravallstängsel som kan stoppa dem!! hehe
Min bästa vän mår bra och familjen hennes lika så! jag vill inte skriva något namn då jag inte har frågat henne om det är ok!! Men mina tankar har varit hos henne och hennes familj de senaste veckorna och allting verkar vara helt ok nu! så himla skönt, jätte grattis till det min vän!!!
I går så hade vi provapå kursen igen och jag fick faktiskt lite bilder som jag tänkte fylla på med men det får du vänta med då jag sitter vid laptopen nu och trådlöst bredband!! Men bilddagboken blir påfylld idag iallafall!
tacka vet jag riktigt bredband och en stor dator........
Nu är grabbarna på hockeyskola och tjejerna sover, och själv så sitter jag här som du märker. Igår så var Östen på hockey och kom hem med två pyamas till tjejerna, kan ni tänka er vilket märke som stod på dem ?? japp Modo!!
nä nu ska jag vila lite innan familjen kommer tillbaka tänkte jag,. ha en kanon dag i kylan!!



Visst ser det kallt ut?!

RSS 2.0