Skit i vad andra säger och tycker...

så sa hon som jag träffade idag om mitt starta eget bidrag!! Gissa om jag vart överlycklig när hon slutade samtalet med -Jag ser absolut inga hinder för att du och ditt företag har en ljus framtid framför er. Jag skriver en rapport och skickar den till arbetsförmedlingen så får Karin fatta beslutet! OOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU------- ing NICE!!!!
Så  jag väntar med spänning tills nästa vecka då jag förmodligen får ett samtal från Karin som redan har läst om mitt företag och dessutom har sagt att hon själv skulle anlita mig dirrekt!!!!!!!!! Så vad är odsen tror ni att jag får nobben??!!
Så här lycklig har jag inte varit på mycket länge!!
Ha en strålande helg alla och jag hoppas vi träffas på parken på lördag och käkar Taco och Grill buffé!!

ännu en lyckad Divatorpets kurs!!

japp idag så var det vardagslydnadskurs och det var tre medverkande! kanon kul och hoppas på samma engagemang på tisdag då vi ska träffas igen! kram på er alla

Idag så jobbar jag på bion!!

kl 14 så visas ice age 3 för sista gången på kramfors bio! sedan i kväll så visas johan falk och Bruno! kvällens föreställning börjar klockan 19.
Ska bli skönt att jobba lite efter gårdagens slöeri, ska hinna med ett träningspass också innan jobbet så jag känner mig väl till mods hihi.
I morgon så ska jag på anställningsintervjuv på Kramm också, nice om man skulle få in en fot där med!!
nä nu ska jag tydligen byta blöja "doften säger så" så vi får höras senare igen! kram och ha en bra dag!"!

uch sååå less jag blir

hmm så var vi och miljötränade idag Linda och jag.. sååå bra det gick Tage hade problem med att gå ned för spiral galler trappan, och Baniq hade problem att gå uppför. men efter att de klev över "tröskeln" så gick det jättebra för båda hundarna!! jippi skönt
Men sen kommer vi till det tråkiga!! Jag fotade en hel del bilder med min kameramobil och det vart riktigt bra bilder också. Skröt för Sandra lite om vilken himla bra hund jag har (hmm som om hon inte förstått att jag är helnöjd med Tagebage) :-)
Sen ska jag sätta in dom på bilddagboken och tar dom dirrekt från telefonen till bdb  och klipper ut dem!! sen hänger sig bdb och nu är bilderna veck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hallååååååååååå hur smart är man då då????
tur är väl att det aldrig har hänt förrut och förmodligen aldrig händer igen att jag inte laddar bilderna först till datorn!! hmm men det hade varit kul med bilderna ....
jaja synd sa räven ...

Idag så fyller mina änglar 2 hela år!!

uch vad tiden går fort och jag ser hur stora tjejerna har blivit redan. nog att de första åren inte var någon blomma på en blomster äng men nu är det helt annat.. Lättare för kroppen att inte behöva bära dem hela tiden, men däremot får jag jaga dem.. Och ibland så blir dom väldigt trötta i benen och vill bli brurna, så visst har jag krafterna i armarna alltid..
Nä slut på fladder nu..
I helgen så hade vi kalas för tjejerna så därför så blev jag ensammen idag på deras egen dag :-( Nä inte riktigt Anna kom upp och drack en kopp kaffe!! tack Anna
Idag så har jag jobbat hårt med en sandlåda på parken kramfors, den var vildvuxen!! men nu är den fin igen
I morgon så ska jag jobba på bion hela dagen, jag ska lära mig klippa isär och tejpa ihop filmerna. hihi kan ju bli lustigt!! hmm åsså ska jag jobba i helgen också, får ju hoppas att jag lyckas klistra ihop dem rätt.. annars kan det bli mindre skoj.
Sedan i morgon kväll så ska jag ha en valp och vardagslydnadskurs, också spännande och se hur de ekipagen ser ut. Så vi får la se vad som händer.. nä nu ska jag nanna kudde lite så jag orkar morgondagen också! natti natti

Ja Debuten är klar och vi överlevde båda två..

114p fick vi och detta var utan platsliggningen och inkallningen!! så jag är helnöjd..

Platsliggningen: När jag lämnat Tage så satt han kvar visserligen men han blev lite fundersam varför jag inte kommenderade honom att Ligga förmodligen, så då började han sakta komma emot mig och därav så nollade vi detta moment. Jag hade förvisso inte räknat med att han skulle ligga lugnt och stilla eftersom vi haft problem i detta moment sedan ett tag..
Tandvisningen gick bra 10p
Linförigheten gick hyffsat han trängde i vänstersvängar och sena sättande 7p
Läggande under gång gick bra 8p
Inkallningen??!! hihi förmodligen slarvade jag när jag lämnade för han kom efter mig när jag hade gott min sträcka. 0p
Ställande under gång gick också bra 8p
Apporteringen gick förvånadsvärt bra 8p
Hopp över hinder gick kanoners 10p
Helhetsintrycket 8p

Så nog är jag helnöjd alltid!! Nästa gång ska vi ha platsliggningen också!! ja inkallningen är jag inte oroad över, förmodligen ett missförstånd som sagt..



Sedan så hade jag igår det andra spårtillfället och det vart kanoners, Ronja och Mimmi var med och vi lade två spår till dem och det gick klockrent, Mimmi verkar vara som Tage och har bra näsa.. Sedan var det Raili och hennes coscos och mysan, Mysan försökte väl men orkade inte fram till slutet i höga gräset men coscos gjorde även han ett kanon jobb.
Tage däremot fick spåra andras spår i går, först fick han hämta in Mysans mjukishund så då gick han Railis spår och sedan fick han hämta Mimmis boll som dom lekt bort, så då gick han efter Ronjas spår också. Tyvärr så blev det svinn på Mimmis boll men spårade fint gjorde även han. Helt slut så fick han även gå sitt eget spår som jag lagt till han. Mycket trött var han men vi fann 3apporter ändå, han tittade helslut på mig efter tredje apporten så vi bröt efter det, Man får ju tänka på att det var strålande solsken i går igen och värmen är förödande för bubben min.. men Lite kort fick vi iallafall och dem ser du på bilddagboken eller galleri på hemsidan.



Tågabo Mimmi Maräng

jaha nu är denna dagen slut också

Nä inget norrf... viken blev det , det vart hämtad pizza istället! men det fungerar de me..
Nu börjar nedräkningen och i morgon så är debuten gjord vid den här tiden.. äntligen... uch vad jag ogillar mina tävlingsnerver....
hmm sov så gott så hörs vi efter morgon dagen!! kram och vad som än händer så kommer Tage att överleva morgondagen! om ni undrade!! :-)

Första spårkurstillfället avklarat..

och det gick fin fint!! Jätte kul då fyra hundar kom med sina glada ägare. Mega glad var jag ju att Tony, Ronja och Mimmi kom också! Så jag fick känna och klämma på den glada värstingen. Hehe lika glad och öppen som hon var när jag lämnade henne ifrån mig! Tack Tony och Ronja för att ni tar hand om min sötsak.. Mimmi klev ut ur bilen och ropade med hela hennes lilla kropp!! JAG ÄLSKAR DIG!! LIVET GÖR MIG GOTT!! OCH GE MIG EN UPPGIFT!!
Nä inte riktigt så "sa" hon, men om hon kunde ha pratat mansspråk så tror jag nog att hon skulle säga någonting liknande.. Jag har uppdaterat bilddagboken med lite bilder från spårdagen men dom är inte av bästa kvalité då jag glömde min kamera hemma så jag fick jobba med mobilkameran.. hmm men men det blir fler tillfällen och nästa gång är redan på Söndag..
här kommer en bild på ytterligare en skönhet, Sandra "Tågabo" tar verkligen enorma kort! kolla bara vilken sjönhet hon fick fram sist vi var och hälsade på!!


Tågabo Mirakel Tage


Idag så har jag jobbat...

jobbat på parken ett par timmar och färdigställt inför helgens festligheter!! Skönt att påbörja vardagen igen, tjejerna har varit på dagis och det gick bra. Själv så känns det ganska bra för tillfället. nä nu har jag annat att göra kram så länge

Nu har jag uppdaterat hemsidan lite! Sen har jag kollat alla bilddagböcker och nu bloggar jag också! men nu börjar öga bli tröttis så det är nog dags att gå och sussa så man orkar hålla igång i morgon bitti också..
kram och godnatt

RSS 2.0